"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

"Η Ελλάδα προσπάθησε να πουλήσει 4 φρεγάτες στο Πακιστάν",λένε οι Ολλανδοί..

Οι Ολλανδοί υποστηρίζουν ότι προσπαθήσαμε να πουλήσουμε τέσσερις φρεγάτες τύπου S που είχαμε αγοράσει απ΄ αυτούς. Η πρόθεσή μας ήταν να πουληθούν οι φρεγάτες στο Πακιστάν και αυτό έχει ενοχλήσει τους Ολλανδούς οι οποίοι λένε ότι θα έπρεπε να έχουμε ζητήσει την άδειά τους,όπως προβλέπεται στην σχετική σύμβαση.

Οι Ολλανδοί έχουν μείνει λίγο…πίσω βέβαια. Προσπάθεια να πουλήσουμε πλοία στο Πακιστάν έγινε πράγματι επί υπουργίας Β.Μεϊμαράκη αλλά δεν προχώρησε η υπόθεση γιατί μεταξύ άλλων ανακαλύψαμε ότι δεν είχαμε νόμο που να μας επιτρέπει πώληση πολεμικού υλικού.

Από τότε εξακολουθούμε να θέλουμε να πουλήσουμε όπλα -ακόμη και υποβρυχια- αλλά το Πακιστάν δεν ήταν στη λίστα των υποψήφιων αγοραστών.


Πως προέκυψαν όλα αυτά; Μα από την συζήτηση που έχει ξεκινήσει και στην Ολλανδία για τις περικοπές ενός δις στις αμυντικές δαπάνες.


Οι ολλανδικές ένοπλες δυνάμεις λένε αντίο σε 60 άρματα μάχης Leopard και 14 ελικόπτερα Cougar. Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να προβεί σε περικοπές ενός δις ευρώ . Άρματα και ελικόπτερα θα πουληθούν και 12.000 θέσεις εργασίας χάνονται.



Η Ολλανδία είναι σημαντικός εξαγωγέας όπλων.

Έρευνα από ΜΚΟ κατά του εμπορίου όπλων αποκαλύπτει ότι οι Κάτω Χώρες εξήγαγαν όπλα αξίας € 1,500,000,000 μεταξύ 2003 και 2006.

Καλύτεροι πελάτες ήταν το Βέλγιο, που αγόρασε δύο φρεγάτες και η Χιλή με 205 Leopard και 18 F-16 . Οι περισσότερες χώρες- αγοραστές ήταν ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και αμφιλεγόμενα καθεστώτα, όπως η προηγούμενη κυβέρνηση Μουμπάρακ στην Αίγυπτο, η οποία ήθελε να αγοράσει 431 τεθωρακισμένα οχήματα.


Κάπου εδώ “μπλέκει” και η Ελλάδα. Οι Ολλανδοί υποστηρίζουν ότι προσπαθήσαμε να πουλήσουμε τέσσερις φρεγάτες που είχαμε αγοράσει από αυτούς -εννοούν τις τύπου S- στο Πακιστάν,χωρίς μάλιστα να ζητήσουμε την άδειά τους,όπως προβλέπεται στην αρχική σύμβαση. Οι Ολλανδοί δείχνουν ευαίσθητοι στο να καταλήγουν όπλα τους σε αμφιλεγόμενα καθεστώτα.
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου