"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Σύντομα το τέλος του καθεστώτος Καντάφι λέει ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών

Όπως καταλαβαίνεται σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Ιταλίας,είναι πλέον αποφασισμένο να εξαφανίσουν τον  συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι από το πολικό παρασκήνιο και να καταστήσουν στην Λιβύη δική τους κυβέρνηση εξουσίας,ώστε να ΄χουν την κυριαρχία των πετρέλαιων και βέβαια ολόκληρης της χώρας.

Το σχέδιο για αυτούς προχωράει καλά, όμως ας γνωρίζουν οι Αργηγοί των ανελέητων καταστροφών πως τους έχουμε καταλάβει, και δεν κοιμώμαστε όπως κάποιοι άλλοι........

Ξαγρυπνάμε και με ανοιχτό μυαλό, βλέπουμε και παρακολουθούμε τις κινήσεις τους.....την καταστροφή που θέλουνε να φέρουνε στους λαούς,σε όλη την ανθρωπότητα.... 

“Οι ώρες του καθεστώτος Καντάφι είναι μετρημένες” δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι. Σύμφωνα με δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου Canale 5,  έχει πληροφορίες ότι ένα μέλος του στενού κύκλου του συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι ήδη αναζητά μια “έξοδο” για αυτόν.

“Οι ώρες του Λιβυκού καθεστώτος είναι μετρημένες και αυτό δεν είναι κάτι που γνωρίζουμε μόνο εμείς” δήλωσε  συνεχίζοντας “και το επιβεβαιώνουν μηνύματα από τον στενό κύκλο του καθεστώτος που λένε πως αναζητά τρόπο να φύγει με αξιοπρέπεια και να εξαφανιστεί για πάντα από την πολιτική σκηνή”.


Ο Ιταλός Υπουργός Εξωτερικών πρόσθεσε ακόμα ότι   συνεργάζονται με τον ΟΗΕ για να βρεθεί τρόπος πολιτικής εξόδου από όπου ο δικτάτορας και η οικογένειά του θα αποχωρήσουν και ότι ο επόμενος στόχος τους είναι μια κυβέρνησης εθνικής συμφιλίωσης στη Λιβύη.

Ανέφερε ακόμα πως το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο της Λιβύης δεσμεύτηκε πως μόλις η κατάσταση ομαλοποιηθεί θα ενεργήσει ώστε να σταματήσει το κύμα προσφύγων από την Λιβύη προς την Ιταλία.

Σύμφωνα με το Ασοσιέτεντ Πρες, ο αρμόδιος κατήγορος για τα εγκλήματα πολέμου στη Χάγη, ζήτησε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον Μουαμάρ Καντάφι.  
Υ.Γ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ......ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου