"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Εθνική πρόκληση: Ρόδο και Κέρκυρα ζητάνε οι δανειστές μας




Ανεπίσημα –και όχι σε επίπεδο επισήμων διαπραγματεύσεων ΔΝΤ, Κομισιόν και ελληνικής κυβέρνησης– τα «γεράκια» της Τρόικα άφησαν να διαρρεύσει στην ελληνική πλευρά ότι  οι εγγυήσεις που ζητάνε οι δανειστές μας για την 5η δόση του δανείου μέσα στον Ιούνιο και για το δεύτερο πακέτο των 60 δισ. το 2012, είναι ο απόλυτος οικονομικός έλεγχος των εσόδων σε Ρόδο και Κέρκυρα το τρίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου, δηλαδή το τρίμηνο της τουριστικής αιχμής της Ελλάδας.
Το σχέδιο που έχει προετοιμαστεί στα στρατηγεία κυρίως των ελεγχόμενων από τους Γερμανούς κέντρων δανεισμού της Ελλάδας (Deutsche Bank, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Κομισιόν) περιλαμβάνει τα εξής:
1) Εγκατάσταση εκπροσώπων της Τρόικα σε κέντρα οικονομικού ελέγχου των δύο ελληνικών νησιών (εφορίες, δημόσια ταμεία, νομαρχίες κλπ.), που θα εποπτεύουν και θα καταγράφουν τα καθημερινά έσοδα από την τουριστική και εμπορευματική κίνηση σε Ρόδο και Κέρκυρα.
2) Τα έσοδα θα δεσμεύονται για το Ταμείο, το οποίο ζητάνε επίσημα να δημιουργηθεί για τις εισπράξεις από την εκποίηση της κρατικής περιουσίας.
3) Σε περίπτωση αδυναμίας της Ελλάδας να εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα που ζητάνε ήδη ΔΝΤ και Κομισιόν για να μας παρασχεθεί νέο δάνειο, τα έσοδα του Ταμείου αυτού, θα διατίθενται αμέσως για εξόφληση μέρους του χρέους της Ελλάδας και δεν θα υπολογίζονται ως έσοδα του ελληνικού κράτους.
Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου έγινε έξαλλος μόλις πληροφορήθηκε το σχέδιο αυτό, που προέρχεται κυρίως από τη γερμανική πλευρά (Μέρκελ–Σόιμπλε) και έδωσε αυστηρή εντολή στον υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου να μην συζητήσει καν τέτοια περίπτωση οικονομικού ελέγχου των δύο τουριστικών θέρετρων της Ελλάδας, που αναμένεται να φέρουν αρκετά έσοδα στον κρατικό μας προϋπολογισμό.
του Κώστα Χαρδαβέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου