"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

O Ρομέο Καστελλούτσι στο Μέγαρο Μουσικής(ΠΑΛΙ ΑΗΔΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ)

O Ρομέο Καστελλούτσι επισκέπτεται τη χώρα μας για δεύτερη φορά, μετά την  την  Θεία Κωμωδία πριν από δύο χρόνια. Φέτος φιλοξενείται και πάλι στο Φεστιβάλ Αθηνών, με την παράσταση On the Concept of the Face, regarding the Son of God, όπου εξετάζει τη σχέση του ανθρώπου με την εικόνα του Θεού και ανατρέχει σε ορισμένες από τις γνωστότερες απεικονίσεις Του.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος ο Καστελλούτσι: «Αυτή είναι η αρχή. Θέλω να συναντήσω τον Ιησού στην μακρά απουσία Του. Το πρόσωπο του Ιησού δεν είναι εκεί. Μπορώ να δω μόνο ζωγραφιές και αγάλματα. Ξέρω περισσότερους από χιλιάδες ζωγράφους από το παρελθόν που ξόδεψαν τη μισή ζωή τους προσπαθώντας να αναπαραγάγουν τον ανείπωτο, το σχεδόν αόρατο μορφασμό της θλίψης που φαινόταν στα χείλη του».

Συντελεστές:

Σύλληψη και σκηνοθεσία Romeo Castellucci, πρωτότυπη μουσική Scott Gibbons

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ Gianni Plazzi, Sergio Scarlatella, Dario Boldrini, Silvia Costa, Silvano Voltolina

Παραγωγή Societas Raffaello Sanzio

Συμπαραγωγή φορέων μεταξύ των οποίων και το Φεστιβάλ Αθηνών

Y.Γ . ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΩΜΩΔΕΙΑΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΕΤΙΚΗ!!!

Ο ΚΑΣΤΕΛΛΟΥΤΣΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ.

ΑΝΗΚΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ......ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου