"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Μεθυσμένος παράνομος μετανάστης επιτέθηκε με ξυράφι σε αστυνομικούς επειδή περιπτεράς αρνήθηκε να του δώσει δωρεάν τσιγάρα και αλκοόλ!


Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση σε όλη την Ελλάδα.
Το ζήτημα έχει πραγματικά ξεφύγει με τους παράνομους μετανάστες!
Το βράδυ της Παρασκευής μεθυσμένος μετανάστης, αφρικανικής καταγωγής, πήγε σε περίπτερο της Ηγουμενίτσας και απαιτούσε δωρεάν τσιγάρα και αλκοόλ!
Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου αρνήθηκε και όταν έφτασαν στο σημείο δυο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Ηγουμενίτσας, ο μεθυσμένος μετανάστης τους επιτέθηκε με ξυραφάκι που είχε επάνω του.
Μετά άρχισε να αυτοτραυματίζεται δείγμα της άθλιας κατάστασης που βρισκόταν από την επίρρια του αλκοόλ!
Από τους υπόλοιπους που προσπάθησαν να τον «αφοπλίσουν» δεν τραυματίστηκε κανείς.
Ο παράνομος μετανάστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και στο δικαστήριο που ακολούθησε καταδικάστηκε σε 4 χρόνια κάθειρξης, χωρίς δικαίωμα αναστολής. 
olympia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου