"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Γεννήθηκε μωρό απροσδιόριστου φύλου!


Σηκώνουν τα χέρια ψηλά οι γιατροί στο Αρζεμπαϊτζάν



Έγινε κι αυτό! Γιατροί στο Αρζεμπαϊτζάν δεν μπορούν να προσδιορίσουν το φύλο ενός μωρού που γεννήθηκε πρόσφατα σε κλινική της χώρας.
Όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας: Απροσδιόριστο είναι το φύλο ενός μωρού που γεννήθηκε στην περιοχή Gusarsky του Αζερμπαϊτζάν, με τους γιατρούς να μην μπορούν να πουν αν το παιδί είναι αγόρι ή κορίτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα AZE.az. Το βρέφος γεννήθηκε στις 12 Απριλίου, ζύγιζε 3 κιλά και 600 γραμμάρια και είχε ύψος 50 εκατοστά, ενώ η μητέρα του Bakhar Gurbanova, έχει ήδη ξεκινήσει το θηλασμό.
Σύμφωνα με τη μητέρα, ο υπέρηχος είχε δείξει ότι το παιδί θα ήταν αγόρι, ενώ στη συνέχεια οι γιατροί είδαν ότι θα γεννούσε κορίτσι. Προς το παρόν οι γιατροί δεν έχουν εξηγήσει το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει το μωρό, που καθιστά αδύνατο τον προσδιορισμό του φύλου του.
Η γενετίστρια Seher Ismailova χαρακτήρισε σπάνιο το φαινόμενο, το οποίο εντοπίζεται στο 1 από τα 2.000 νεογέννητα. «Σε αυτή την περίπτωση η ανωμαλία αντιμετωπίζεται με χειρουργική επέμβαση» λέει η γενετίστρια. Το φύλο του μωρού θα προσδιοριστεί από γενετικές εξετάσεις και κυρίως από την ανάλυση των χρωμοσωμάτων.
Οι επιστήμονες πάντως πιστεύουν ότι η ανωμαλία στο έμβρυο προήλθε από τις ορμόνες που έπαιρνε η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ πιθανό θεωρούν και τον παράγοντα της κληρονομικότητας.
thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου