"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο με δουλέμπορους

Επεισόδιο μεταξύ δυνάμεων της Frontex και της αστυνομίας από το ελληνικό έδαφος και Τούρκων δουλεμπορων από τη πλευρά της Τουρκίας στην περιοχή του Τυχερού Εβρου εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες και έληξε τελικά με τη σύλληψη 97 παράνομων μεταναστών από τις τουρκικές αρχές, πριν αυτοί περάσουν τον ποταμό και βρεθούν στην Ελλάδα.
Κατά την εξέλιξη του επεισοδίου από δύο νησίδες του ποταμού ρίχτηκαν πυροβολισμοί από κυνηγετικά όπλα προς τις περιπόλους της Frontex και από απόσταση όπως αναφέρουν οι ελληνικές αρχές που δεν ήταν δυνατό να προκληθούν τραυματισμοί.
Σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές οι ομάδες των παράνομων μεταναστών συνελήφθησαν αλλα είναι άγνωστο αν συνελήφθησαν και οι διακινητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου