"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Μακελειό μεταξύ αλλοδαπών στη Λαμία


Φόβους  για βεντέτα μεταξύ αλλοδαπών διαφορετικών εθνικοτήτων εκφράζουν οι αστυνομικές αρχές στην  Λαμία, μετά την αιματηρή συμπλοκή  που διαδραματίσθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων εμβρόντητων κατοίκων στην κεντρική πλατεία Λαού μεταξύ Ρουμάνων και Αλβανών.

Κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν η αιτία του καυγά που ξέσπασε εντελώς ξαφνικά, αλλά πιθανολογείται ότι υπήρχαν στη μέση λόγοι τιμής αφού λέγεται ότι η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν τα… μάτια μιας γυναίκας κι αυτό κάνει ακόμη πιο πιθανό το ενδεχόμενο να επαναληφθούν τα επεισόδια! Η άγρια συμπλοκή ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν δυο ομάδες αλλοδαπών ήρθαν στα χέρια και άρχισαν να χτυπούν οι μεν τους δε με ρόπαλα και σιδεροσωλήνες!


Όταν  έφθασαν άνδρες της Αστυνομίας ειδοποιημένοι από τους περίοικους, οι συμπλεκόμενοι διαλύθηκαν τρέχοντας στους δρόμους και μόνο ένας από αυτούς εντοπίστηκε αιμόφυρτος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Λαμίας. Άλλος ένας από τους εμπλεκόμενους διακομίστηκε από φίλους του στο ίδιο νοσοκομείο χτυπημένος στο κεφάλι. Ωστόσο, κανείς από τις δυο πλευρές δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση κι έτσι δεν έγιναν συλλήψεις.

.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου