"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μάχη για την ζωή του δίνει ο ένας τραυματίας της επίθεσης στα Εξάρχεια


Μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα κάηκαν στην Καλλιδρομίου από την επίθεση των κουκουλοφόρων.
Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 48χρονος τραυματίας από την χθεσινή επίθεση κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και τη λαϊκή αγορά στην οδό Καλλιδρομίου.

Ο 48χρονος -ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει μία 55χρονη γυναίκα που πουλούσε λουλούδια στη λαϊκή- έχει υποστεί εγκαύματα γ΄βαθμού σε ποσοστό 40% και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αντίθετα, καλύτερη είναι η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών, της 55χρονης και του 48χρονου Βούλγαρου, κατοίκου της περιοχής.

Έντονη είναι η παρουσία της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο νωρίς το πρωί σημειώθηκαν νέα επεισόδια από ομάδες αγνώστων που εξήλθαν του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, γύρω στις πέντε το πρωί, ομάδες νεαρών που βρίσκονταν εντός του Πολυτεχνείου, βγήκαν στην Πατησίων και έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Τελικά, η κατάσταση ηρέμησε γύρω στις οκτώ το πρωί και η Πατησίων δόθηκε στην κυκλοφορία.

Αργότερα, περίπου 30 άτομα έκλεισαν για λίγο τη διασταύρωση Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, στο σημείο που είχε δολοφονηθεί ο 44χρονος. Η διασταύρωση άνοιξε έπειτα από λίγη ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου