"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

"ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΓΡΑΦΕΙ Η BILD-ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η CIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1657427
 
Κατά την προσφιλή του τακτική, ο γερμανικός Τύπος κινδυνολογεί και δημιουργεί σενάρια κα εντυπώσεις.
Δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, επικαλούμενη έκθεση της CIA, τονίζει ότι, στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται να υπάρξει το ενδεχόμενο πραξικοπήματος.
Στην έκθεση της αμερικανικής Μυστικής Υπηρεσίας, αναφέρεται πως τα μέτρα λιτότητας και η άσχημη κατάσταση στα δημοσιονομικά της χώρας, ενδέχεται να δημιουργήσουν τις συνθήκες για φαινόμενα βίας, με τον κίνδυνο να χάσει, τον έλεγχο, κυβέρνηση να είναι ορατός.

Πριν λίγες μέρες, επίσης, έκθεση της CIA, που είχε έρθει στη δημοσικότητα, υπογράμμιζε την έκπληξη των Αμερικανών, από το γεγονός ότι η κατάσταση κοινωνικής βίας, στη χώρα μας, δεν... ξέφυγε, μετά το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το 2008, όπως πέρσι, μετά τα γεγονότα της Marfin.

Η εφημερίδα φιλοξενεί, ακόμα, δηλώσεις του δημάρχου Αθηνών, Γιώργου Καμίνη, ο οποίος είπε ότι η Αθήνα μπορεί σύντομα να μοιάζει με την Βηρυτό της δεκαετίας του ‘70!
.liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου