"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Απίστευτο !!! Γεωργιανοί αστυνομικοί στην Αθήνα…..



Γράφει ο Κλεισθένης.

Σύμφωνα με όσα είπε χθες στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης 20 αστυνομικοί απ’ την Γεωργία ήρθαν με αεροπλάνο στην Αθήνα και συνέλαβαν 53 συμπατριώτες τους.
Η επιχείρηση έγινε με άκρα μυστικότητα μιας και οι 53 Γεωργιανοί που συνελήφθησαν ήσαν εγκληματίες. Οι Γεωργιανοί αστυνομικοί και οι συλληφθέντες πήγαν στο αεροδρόμιο απ’ όπου έφυγαν για την Γεωργία.
Εντύπωση μας κάνει ο τρόπος και ο επαγγελματισμός των Γεωργιανών αστυνομικών, πήγαιναν σε συγκεκριμένα σημεία της Αττικής όπου εύρισκαν και συνελάμβαναν τους κακοποιούς χωρίς κανένας να καταλάβει το παραμικρό.
Ερωτήματα πάντως γεννώνται για το ποια η στάση της Ελληνικής αστυνομίας στην υπόθεση.
Δεν έγινε γνωστό αν ήταν ενήμερη για την επιχείρηση και δεν υπάρχουν πληροφορίες αν βοήθησε τους Γεωργιανούς αστυνομικούς στις συλλήψεις και με ποιο τρόπο.  
Τα σχόλια δικά σας.
ideopigi.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ας στειλουν καμια 2000 ακομη να καθαρισουμε γιατι με τους δικους μας χαηρι δεν βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή