"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τραγική φιγούρα στην κηδεία η χήρα του 44χρονου Μανώλη (H Eλλάδα αποχαιρετά τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη )


                              ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΩΛΗ!
 
  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ

Από το μαιευτήριο στο νεκροταφείο η 40χρονη σύζυγος του δολοφονημένου
- Δεν άφησε στιγμή από τα χέρια της το φέρετρο
- Μήνυμα Ιερώνυμου στην κηδεία - Τεράστια αστυνομική παρουσία υπό το φόβο των επεισοδίων

Στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Ζωγράφου οδηγήθηκε το φέρετρο με τον αδικοχαμένο 44χρονο Μανώλη Καντάρη, η δολοφονία του οποίου για μία βιντεοκάμερα συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Δίπλα στο φέρετρο η τραγική σύζυγος που είδε τον άντρα της νεκρό σε μία λίμνη αίματος στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, ενώ τον περίμενε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Στην εξόδιο ακολουθία διαβάστηκε μήνυμα του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου μέσα από το νοσοκομείο που βρίσκεται αναρρώνοντας από κάταγμα στο πόδι. Ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι η σκέψη του αυτη την ώρα είναι στην τραγική σύζυγο και τα παιδιά του Μανώλη Καντάρη, ο οποίος - όπως είπε - "έπεσε θύμα της ανευθυνότητας της κοινωνίας μας".

"Στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Άφησε σε εμάς ιερό χρέος να αγωνιστούμε και να παλέψουμε ώστε τα δύο του παιδιά να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο" πρόσθεσε ο αρχιεπίσκοπος. "Σε έναν κόσμο που δεν θα σκοτώνει τόσο άδικα" κατέληξε.


Η κηδεία έγινε στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Ζωγράφου ενώ όλη η περιοχή βρίσκεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ παραταγμένες έξω από το χώρο.

Στεφάνια έστειλαν η πρώην γυναίκα του αδικοχαμένου 44χρονου με τον οποίο είχαν δύο κόρες στην εφηβεία. 

 


Επίσης, στεφάνια έχουν στείλει ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, το νοσηλευτικό προσωπικό, ο δήμος Ηλείας και η εταιρεία που εργαζόταν.

Ο 44χρονος εργαζόταν σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία στην Αθήνα σε υψηλόβαθμη θέση. Η 40χρονη γυναίκα που σε κατάσταση σοκ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους είναι
γιατρός στο Ερρίκος Ντυνάν. Ο άτυχος άνδρας είχε ακόμη ένα παιδάκι δύο ετών αλλά δεν πρόλαβε να δει το δεύτερο παιδί του να έρχεται στον κόσμο.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου