"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΤΟ 2012 Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ Ν. ΚΡΗΤΗ-"ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ" Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

1648033
  
Οπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, στο Μεσογειακό συνέδριο, για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, εντός του 2012 θα διεξαχθούν, τελικά, οι διαγωνισμοί για την παραχώρηση περιοχών στο Ιόνιο και τη Νότια Κρήτη.
Στόχος, βέβαια, είναι να γίνουν γεωτρήσεις για την αναζήτηση πετρελαίου.

Ο υφυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας, των αγωγών φυσικού αερίου Τουρκίας-Ελλάδας-Ιταλίας και Τουρκίας-Ελλάδας-Αλβανίας-Ιταλία (TAP), ενώ στάθηκε στη σημασία, που έχει ο ρόλος της Ρωσίας, για τη διασφάλιση της ενεργειακής τροφοδοσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οπως είπε ο κ. Μανιάτης, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ίδρυσης δημόσιου φορέα, που θα ασχοληθεί με τη διαχείριση της έρευνας, αναφορικά με την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου