"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Πάτρα Στο νοσοκομείο θύμα απόπειρας βιασμού από μετανάστες

Σε άθλια κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας χάσει ακόμη και τη μιλιά της από το σοκ που υπέστη, μια νεαρή κοπέλα η οποία έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από ομάδα αλλοδαπών στο κέντρο της Πάτρας! Η νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κρουσμάτων που αναστατώνουν την πόλη για περισσότερο από ένα χρόνο.

Η άτυχη κοπέλα δέχθηκε την  επίθεση άγνωστου αριθμού μεταναστών  την στιγμή που ανέβαινε τις σκάλες κεντρικού δρόμου της Πάτρας. Οι αλλοδαποί έπεσαν πάνω της και προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα με πρόθεση να ασελγήσουν σεξουαλικά πάνω της! Όμως, εκείνη άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να τρέξουν περαστικοί και οι δράστες να αναγκαστούν να τραπούν σε φυγή.


Τρέμοντας και χωρίς να μπορεί  να αρθρώσει λέξη, η νεαρή γυναίκα  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου  διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί αφωνία από το σοκ που της προκάλεσε η επίθεση και παρέμεινε για νοσηλεία και ψυχολογική υποστήριξη. Πριν από λίγες ημέρες, άλλη μία γυναίκα είχε ζήσει εφιαλτικές στιγμές όταν έπεσε απόπειρας βιασμού ενώ περπατούσε έξω από το Αρχαίο Ωδείο της πόλης.

protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου