"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Στα χέρια των Αμερικανών το ημερολόγιο του μπιν Λάντεν

Ο Οσάμα μπιν Λάντεν υπολόγιζε πόσοι Αμερικανοί πρέπει να πεθάνουν για να αναγκάσει τις αμερικανικές δυνάμεις να αποχωρήσουν από τα μουσουλμανικά εδάφη στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα Αμερικανούς αξιωματούχους, που υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους το ημερολόγιο του ηγέτη της Αλ Κάιντα και άλλα έγγραφα.
Ο Λάντεν έγραψε ότι οι μικρότερες επιθέσεις μετά την 11η Σεπτεμβρίου δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προέτρεπε επίσης τους οπαδούς του να πραγματοποιούν επιθέσεις σε μικρότερες πόλεις και τρένα.
Τα έγγραφα κατασχέθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της επιδρομής των ΗΠΑ στο κρησφύγετο του μπιν Λάντεν στο Πακιστάν, όπου σκοτώθηκε.
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι, που μίλησαν στο Associated Press υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσαν ότι το προσωπικό ημερολόγιο του μπιν Λάντεν και άλλα αρχεία ηλεκτρονικής μορφής αποκαλύπτουν ότι είχε ανάμειξη σε όλες τις πρόσφατες, σημαντικές απειλές της αλ Κάιντα.
Ο μπιν Λάντεν σχεδίαζε νέες επιθέσεις, προγραμματισμένες να συμβούν σε σημαντικές ημερομηνίες, όπως η 4η Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ και η 10η θλιβερή επέτειος της 11ης Σεπτεμβρίου. Έγραψε επίσης ότι και άλλες αμερικανικές πόλεις, όπως το Λος Άντζελες και όχι μόνο η Νέα Υόρκη, θα έπρεπε να γίνουν στόχοι.
Σύμφωνα με τους Αμερικανούς αξιωματούχους, ο μπιν Λάντεν υπολόγιζε πόσοι θάνατοι Αμερικανών θα χρειάζονταν για να πεισθούν οι ΗΠΑ να αλλάξουν την πολιτική τους στη Μέση Ανατολή. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αρκετός θα ήταν μόνο ο θάνατος χιλιάδων ανθρώπων, όπως στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις πηγές.
Οι Αρχές εξακολουθούν να αναλύουν τα έγγραφα, που εκτιμώνται σε 100 μονάδες flash και πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου