"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Είναι χαρακτηριστικό των ηλιθίων να θεωρούν τους πάντες ηλίθιους.








Οι πολιτικοί είναι επαγγελματίες ψεύτες, αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πάρει και τους τοίχους μαζί του στο θέμα της ψευτιάς. Μάλιστα, τα πιστεύει στο τέλος τα ψέματα που λέει. Είναι χαρακτηριστικό των ηλιθίων να θεωρούν τους πάντες ηλίθιους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου παρουσιαζόταν επί δεκαετίες από μερίδα των ΜΜΕ, ως ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός πολιτικός – εντάξει, σήμερα τουλάχιστον ξέρουμε πως όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που τον αποθέωναν ήταν αγορασμένοι.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της «προοδευτικότητας» του Γιώργου Παπανδρέου –σύμφωνα με τους «θαυμαστές» του- ήταν οι θέσεις του στο θέμα των ναρκωτικών.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο Γιώργος Παπανδρέου προκάλεσε αίσθηση, όταν μίλησε ανοιχτά για αποποινικοποίηση και διαχωρισμό των ναρκωτικών ουσιών.
Έκτοτε, δεν ήταν λίγες οι φορές που αναφέρθηκε στην αποποινικοποίηση της μαριχουάνας και της καλλιέργειας μικρών ποσοτήτων κάνναβης, ενώ δήλωνε πως πρέπει να πάψουμε να είμαστε υποκριτές και να ακολουθήσουμε τις ρεαλιστικές μεθόδους που ακολούθησαν η Ολλανδία και η Ελβετία.
Τελικά, ο «προοδευτικός» Γιώργος Παπανδρέου –όταν έγινε πρωθυπουργός – δεν αποποινικοποίησε το χασίς αλλά ποινικοποίησε την αποφυγή πληρωμής εισιτηρίου στο μετρό και στα λεωφορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου