"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Όταν η Πατησίων γίνεται Brooklyn


porneiaΗ Κυψέλη, τα Πατήσια και οι ενδιάμεσες περιοχές είναι από αυτές που δέχονται τα σκληρότερα χτυπήματα από την εντελώς παράλογη και πολλές φορές ακόμη και παράνομη μεταναστευτική πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων, οι οποίες επί της ουσίας αρνούνται να επιβάλλουν σε οποιονδήποτε έλεγχο τους εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς που εγκαθίστανται ετσιθελικά στην χώρα μας και περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτή την στιγμή και με δεδομένο ότι η μουσουλμανική κοινότητα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες μεταναστών, οι περισσότεροι επικεντρώνονται σε αυτή. Ο δε υπερβολικός αριθμός μεταναστών από χώρες της Ασίας σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας και η Πλατεία Αττικής, κάνουν κάποιος να πιστεύουν ότι το ζήτημα είναι θρησκευτικό και πολιτισμικό. Αυτή όμως δεν είναι η αλήθεια. Γιατί αρκεί να μετακινηθεί κάποιος λίγα μέτρα μόλις πιο πέρα από τις πλατείες για να βρεθεί σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, από αυτόν του θεοκρατικού ισλάμ. Από την μία πλευρά με τα λευκά φορέματα των ιμάμηδων, βρισκόμαστε πολύ γρήγορα στην εντελώς αντίθετη ασχήμια. Αφρικανές πόρνες και αφρικανοί έμποροι ναρκωτικών πλημμυρίζουν την Πατησίων και στενά γύρω από αυτήν.
Ανεξέλεγκτη Πορνεία
Μέχρι πριν κάποιους μήνες τα γνωστά “στέκια” της πορνείας ήταν στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια. Στην Σωκράτους, στα στενά πίσω από το Εφετείο, πλατεία Βάθη και στις οδούς γύρω από την 3η Σεπτεμβρίου. Πλέον όμως, η κατάσταση έχει αλλάξει. Το μαγαζί της μαύρης σάρκας έχει επεκταθεί μέχρι τα Πατήσια. Αφρικανές από την 3η Σεπτεμβρίου, μέχρι τον σταθμό σχεδόν των κάτω Πατησίων.
Σε κάθε γωνία, σε κάθε στάση λεωφορείου, με μινιμάλ φορέματα, προκαλούν και σταματούν όχι μόνο τους περαστικούς αλλά ακόμη και τα αμάξια που περνάνε, πιέζοντας φορτικά για την ... αγορά των υπηρεσιών τους. Αλλοίμονο σε κάποιους ανυπεράσπιστους που θα τολμήσουν να αρνηθούν.
Αξίζει εδώ να ρίξουμε μια ματιά σε μία καταγγελία που πριν λίγο καιρό είδε το φώς το δημοσιότητας: "πριν λίγες μέρες έστριψε από την Καυταντζόγλου σε ένα από τα στενά αμέσως κάτω από την Πατησίων ήρθε αντιμέτωπος με τέσσερις μαύρες ιερόδουλες,  που άρχισαν να   τον τραβολογούν, προσκαλώντας τον πιεστικά- καταλαβαίνετε για τι. Εκείνος κατάφερε τελικά να ελευθερωθεί, να τους ξεφύγει και να συνεχίσει να περπατά, όταν αισθάνθηκε έναν φοβερό πόνο και σωριάστηκε στο δρόμο. Αν μπορείτε να το πιστέψετε, οι τέσσερις του είχαν εκσφενδονίσει μια πέτρα, η οποία τον βρήκε (για καλή του τύχη) στην πλάτη! Το πιο επώδυνο κομμάτι της εμπειρίας του όμως ήταν όταν απευθύνθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Πατησίων (το οποίο σημειωτέον, βρίσκεται δυο στενά πιο πάνω): του απάντησαν ότι έχει ψηφιστεί πρόσφατα νόμος που επιτρέπει την ελεύθερη πορνεία"!
Προφανώς κάποιοι τουλάχιστον αστυνομικοί πρέπει να το πιστεύουν αυτό. Γιατί κάνοντας το ρεπορτάζ, προχωρώντας στην οδό Πατησίων, συναντήσαμε αρκετές πόρνες, σε απόσταση κυριολεκτικά “αναπνοής” από το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης που βρίσκεται στην οδό Θήρας. Σχεδόν στην γωνία της Θήρας με την Πατησίων και λίγο πιο πάνω από κάποιους αστυνομικούς τέσσερις αφρικανές περίμεναν κανονικά για να ... εξασκήσουν το επάγγελμά τους.
Και εμπόριο ναρκωτικών
Έχουμε γράψει και στο παρελθόν για το “Πάρκο” στην συμβολή Κύπρου και Πατησίων. Το φαινόμενο όμως της πώλησης ναρκωτικών, όπως μάθαμε μιλώντας με τους κατοίκους δεν περιορίζεται εκεί. Στα στενά γύρω από την οδό Πατησίων υπάρχουν νυχτερινά μαγαζιά, γύρω από τα οποία γίνεται το dealing στα οποία συχνάζουν κυρίως Αφρικανοί. Το “νταραβέρι” είναι συνεχές και σε μεγάλο βαθμό συνδέεται με την πορνεία. Ο οποιοσδήποτε μπορεί μιλώντας με τις αφρικανές πόρνες, να έλθει σε επαφή με άλλους αφρικανούς, οι οποίοι μπορούν να τον προμηθεύσουν με κάθε είδους ναρκωτικά.
Η κατάσταση στην Πατησίων αρχίζει να θυμίζει πολύ περισσότερο αμερικάνικες ταινίες με υπόκοσμο. Και είναι μόλις δίπλα στις ασιατικές κοινότητες στις οποίες ελληνίδες πέφτουν θύματα επειδή κυκλοφορούν με... τζίν!
Αυτός προφανώς είναι ο πολυπολιτισμικός κόσμος στον οποίο θέλουν να μας μετατρέψουν οι κυβερνώντες μας. Είτε θεοκρατία είτε... πορνεία παντού.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου