"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Σκυλάκια των νεοκατακτητών


george papandreou
Να διαβεβαιώσω τους ευγενείς Αναγνώστες ότι: Εχω, ήδη, καταλήξει στο συμπέρασμα πως σύντομα θα βρεθούμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας!..
Εννοώ ότι ο δικός ΜΑΣ τόπος, τον οποίο με τόσες θυσίες, διατήρησαν δικό ΜΑΣ οι πρόγονοί μας, παραδίδεται στους δανειστές – τοκογλύφους «μας». Και εμείς οι …ιθαγενείς θα καταστούμε (ουσιαστικώς) σκλάβοι των νεοκατακτητών αυτών της Πατρίδας.
Οσοι αμφιβάλλουν δεν έχουν παρά να μελετήσουν τις πρόσφατες εξελίξεις και ασφαλώς θα διαπιστώσουν του λόγου τούτου το αληθές. Το «θέμα» μάς ετέθη πλέον ευθέως: «Θα πάρετε λεφτά (για να πληρώσετε τους τοκογλύφους, εννοείται!..) εφ’ όσον ξεπουλήσετε τον εθνικό σας πλούτο» - μας είπαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και το ΔΝΤ.
Πίσω βέβαια,  από τον καταφανή αυτό εκβιασμό είναι αστείο να αμφιβάλλει κανείς ότι δεν κρύβεται η ίδια φυλή που το 1948 με παρεμφερή τρόπο πέταξε τους δύστυχους Παλαιστίνιους) έξω από τα σπίτια τους. Απλά, σήμερα, χρησιμοποιεί, ως μέσον πίεσης, τους δανειστές – τοκογλύφους «μας» και τελικά ο εθνικός μας πλούτος σε αυτήν (την φυλή) θα περιέλθει.
Χώρια, οπωσδήποτε, από το γεγονός ότι χάριν των πολιτικών αρχόντων μας έχουμε ΗΔΗ υπαχθεί στην σφαίρα επιρροής του Ισραήλ, εδώ στην λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου.
Εάν, παρ’ όλα ταύτα, δεν με πιστεύετε και ούτε οι τελευταίες ειδήσεις σας πείθουν – εννοώ αυτά που συνέβησαν στο Λουξεμβούργο – ας παρακολουθήσετε αυτές τις ημέρες, τι λέγει και τι θα μας ειπεί ο Γιώργος Π. (Πρωθυπουργός, ατυχώς, της Ελλάδας εδώ και 19 μήνες) και θα πεισθείτε. Είμαι βέβαιος!..
Σ.Ζ.
Ε.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου