"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ... ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN

Όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στην Ισπανία κι έχουν μιά ελάχιστη εμπειρία από τον τρόπο που δρούν και συμπεριφέρονται κάποιες πολιτικοκοινωνικές ομάδες, θα διαπίστωσαν ότι έχουν και στο συνολό τους αλλά και ατομικά όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της αριστεροθολοκουλτούρας και της απλυσιάς που ασφαλώς δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Είναι βέβαιο ότι η εγχώρια ελλαδική απλυσιά και θολοκουλτούρα θα επιχειρήσει να αναπτύξει παρόμοιες εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες με αφορμή την Ισπανία, όμοιες με αυτές που εξελλίσονται εκεί κι ασφαλώς θα προσπαθήσει εμπλέξει και να καθοδηγήσει λαϊκά στρώματα που δεν έχουν καμιά σχέση με την ιδεολογία και τις επιδιώξεις των διοργανωτών, που συνεχίζουν να αποτελούν το μακρύ χέρι της Νέας Τάξης στην Πατρίδα μας, για την οποία στην πραγματικότητα αδιαφορούν.



Έλληνες Πατριώτες προσοχή! Τα ενεργούμενα του Τζόρτζ Σόρος, στην συντριπτική τους πλειοψηφία ορφανά του Μαρξ, θα επιχειρήσουν να εκμεταλευθούν την σαπίλα που αναδύεται από το καθεστώς, θα μιλήσουν για περισσότερη... δημοκρατία, θα αναμασήσουν πάλι τσιτάτα για κοινωνική δικαιοσύνη και λαϊκή κυριαρχία, θα παραλληλίσουν τις ενέργειες τους με αυτές της Ισπανίας, που "ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ" τυγχάνουν ιδιαίτερα ευνοϊκής μεταχείρησης από τα καθεστωτικά μέσα ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ και ως εκ τούτου καθίστανται ακίνδυνα για το καθεστώς. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΑ!



Δεν πρέπει απλά να μείνετε μακρυά από τέτοιου είδους πρακτικές που έχουν σαν σκοπό την αποδυνάμωση του Εθνικού φρονήματος και την διευκόλυνση του ξένου παράγοντα να πατήσει ακόμη πιό βαριά το πόδι του στην Πατρίδα μας. Πρέπει και να τις ξεσκεπάσετε! Η Ελλάδα δεν είναι Ισπανία κι ούτε μπορεί να γίνει. Η επανάσταση και η εξέγερση είναι ζήτημα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩN κι όχι εκείνων που αρέσκονται στο κάψιμο της Ελληνικής σημαίας όταν δεν είναι οι ίδιοι που την καίνε... όχι εκείνων που συμπορεύονται με τους εγκληματίες λαθροδιακινητές και δουλέμπορους, όχι σίγουρα εκείνων που συνοδοιπορούν με τους δολοφόνους της marfin, τους χρηματοδοτούμενους του Σόρος, τους υβριστές της Πατρίδας και της Πίστης μας...



Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!


"ΣΤΟΧΟΣ" 

(ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ)



1 σχόλιο:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ " ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΠΑΡΙΖΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ....ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ? ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ? ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΤΕ? ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή