"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο μικρόνους, υποκριτής και ψεύτης Μπαράκ Ομπάμα

obama
Σε τούτο τον κόσμο, όπου η υποκρισία περισσεύει και η κοροϊδία συνιστά κανόνα συμπεριφοράς όλα περιμένω να τα ακούσω. Και σας λέγω, αγαπητοί μου, ειλικρινώς ότι προτιμώ να έχω να κάνω με έναν τρελό ή με έναν μεθυσμένο παρά με έναν καλοντυμένο ψεύτη, υποκριτή και συμφεροντολόγο  πολιτικό ηγέτη.
Μην ανησυχείτε, σήμερα δεν θα καταπιαστώ με τους δικούς μας – πολλούς δυστυχώς – υποκριτές, ψευταράδες και μικροσυμφεροντολόγους πολιτικούς άρχοντες, με επικεφαλής, βεβαίως, τον ανεκδιήγητο  Γιώργο Π. (πρωθυπουργό, ατυχώς, της Ελλάδος επί 18 ολόκληρους μήνες) που εξαπατά συνεχώς τον δύστυχο  λαό μας.
Σήμερα το υποκείμενο με το οποίο θα σας απασχολήσω είναι άλλο. Με πολύ μεγαλύτερη, δυστυχώς, θέση στην ανθρώπινη κοινωνία. Πρόκειται για τον Αμερικανικό ηγέτη Μπαράκ Ομπάμα, στον οποίο, κάποτε, ήλπισα και εγώ ότι μπορεί να αποδείξει ότι σφάλλω όταν βάζω στο ίδιο τσουβάλι όλους τους πολιτικούς ηγέτες του κόσμου.
Ο κ. Ομπάμα, λοιπόν, που μέχρι να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, έδωσε την ελπίδα στον λαό του και στην Ανθρωπότητα ότι, επιτέλους, βρίσκεται κι ένας ειλικρινής, χρήσιμος, ηθικός και σοβαρός πολιτικός, εξαπατά κι αυτός αισχρά τους πάντες ασύστολα, προκειμένου να αποδείξει ότι στον «κανόνα» η πολιτική δεν έχει ηθική δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.
Εξηγούμαι: Προεκλογικώς διεκήρυσσε ότι αν εκλεγεί Πρόεδρος στην χώρα του, θα σταματήσει τους πολέμους που αυτή (η Αμερική) δημιούργησε στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Ότι, δηλαδή, θα αποσύρει τον… «απελευθερωτικό», στρατό των ΗΠΑ από τις Χώρες αυτές, τις οποίες κυριολεκτικώς, βούτηξαν στο χάος και στο αίμα οι Αμερικανοί με στόχο τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντά τους. Ο,τι κι αν είπε, ό,τι κι αν υπεσχέθη οι εξελίξεις τον διαψεύδουν.
Είπε ο κ. Ομπάμα ότι θα προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να σταματήσει τους Ιουδαίους  να σφάζουν – διότι περί αυτού πρόκειται – τους δύστυχους Παλαιστίνιους και  εν πάση περιπτώσει ότι προσωπικώς θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να λυθεί το περίφημο «Παλαιστινιακό». Ουδέν νεώτερον και επ’ αυτού. Απεναντίας στήριξε τους Ιουδαίους στο συνεχιζόμενο έγκλημά τους κατά των Παλαιστινίων. Και μάλιστα, στις πρόσφατες νέες σφαγές στην Γάζα από τις Ισραηλινές δυνάμεις, ούτε για τα μάτια καν δεν επενέβη.
Αλλά και στο ζήτημα της Λιβύης ο κ. Ομπάμα απέδειξε την ανικανότητά του να χειρισθεί την κατάστασι με ήθος και σοβαρότητα προς τον λαό της Λιβύης συμμετέχοντας σε μια στρατιωτική επέμβαση στην Λιβύη που όπως θα αποδειχθεί όχι μόνον δεν θα λύσει το πρόβλημά της, αλλά θα το επιδεινώσει. Καθ’ όσον το ζητούμενο δεν είναι να απομακρυνθεί ο Μ. Καντάφι από την εξουσία – ας μην λησμονούμε, με την ευκαιρία, ότι οι ΗΠΑ είναι αυτές που συντηρούσαν  επί δεκαετίες το καθεστώς Καντάφι όπως και τους άλλους δικτάτορες στην Αίγυπτο και στην Τυνησία – αλλά τι θα επακολουθήσει στην Λιβύη και στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Αφρικής.
Το δε «επίτευγμα» της εκτελέσεως του Οσάμα Μπιν Λάντεν (αν αληθεύουν τα γεγονότα όπως μας τα σερβίρουν οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ) όχι μόνον δεν θα συμβάλλει για ένα «καλύτερο και ασφαλέστερο κόσμο» όπως μας λέγει ο κ. Ομπάμα, αλλά θα επιδράσει στην αύξησι του μένους του Αραβικού στοιχείου και ειδικώς των Ισλαμιστών εναντίον κάθε Δυτικής χώρας. Βεβαίως και πρωτίστως εναντίον των Αμερικανών. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Μπιν Λάντεν αλλά η συμπεριφορά της Δύσεως προς τους Αραβες.
Καρικατούρα, λοιπόν, της πολιτικής και ο Μπαράκ Ομπάμα. Υποκριτής, ψεύτης και στερούμενος σοβαρού και χρηστού πολιτικού οράματος. Μικρόνους και συμφεροντολόγος αν θέλετε πιο πέρα!..
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου