"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ένας νεκρός από πυρά ληστών στην Πάτρα


Νεκρός έπεσε το μεσημέρι ένας 59χρονος πυροσβέστης από τα πυρά ληστών ενός σούπερ μάρκετ στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι που φορούσαν γυαλιά ηλίου και κουκούλες, εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα και, με την απειλή όπλου, ζήτησαν από τους ταμίες τα χρήματα.

Μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν αρκετοί πελάτες, μεταξύ τους και ο 59χρονος αρχιπυροσβέστης, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος επιχείρησε να τους εμποδίσει.

Ένας από τους δράστες έστρεψε αμέσως το όπλο του προς τον πυροσβέστη και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα ο 59χρονος να πέσει νεκρός.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες, οι οποίοι είχαν αποσπάσει από τα ταμεία 4.000 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή.

Σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των κακοποιών.

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.......ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΟΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου