"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

tzami_korani
Αντε.. Γράψτε ελεύθερα, ξερνάτε ό,τι γουστάρετε, έχετε κάνει την μαλάκινση του μυαλού σας ΑΘΕΪΑ. Γράφετε, τυπώνετε Βιβλία, κάνετε ομιλίες κατά των Ευαγγελίων, του Χριστού, του Πάσχα, της Μαρίας Μαγδαληνής και τα λοιπά γνωστά ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΟΙ και ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ.
Καλά κάνετε αφού σας αφήνουν… Αλλά αφού νιώθετε Αναλυτές, Ειδικοί Ερευνητές, Ιστορικοί και πολλές άλλες παρλαπιπιές, πιάστε και αναλύστε το ΚΟΡΑΝΙ, τα ΤΖΑΜΙΑ, γράψτε για τον Μωάμεθ…
ΠΟΥ όμως…
Μια φορά τόλμησε ένας γελοιογράφος και κάποιος άλλος μια μελέτη, και ακόμη κρύβονται… Το ίδιο θα κάνετε και Εσείς που ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ και βέβαια καλοπληρωμένοι γράφετε και λέτε ό,τι παπαρολογία σας έλθει, εξυπηρετώντας βέβαια, ΕΚΤΟΣ από την τσέπη σας και κάποια άλλα κυκλώματα, ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ των Τειχών.

Ιδού τα τζαμιά. Ιδού το Κοράνι. Αλλά μπροστά στους Μουσουλμάνους είστε χεσμένοι. Γιατί γνωρίζετε τις συνέπειες… αφού είδατε… προ ημερών, εκείνον τον ανόητο προτεστάντη που έσκισε το Κοράνι πόσους πήρε στον λαιμό του!
Αυτά για την Ιστορία και μόνο. Και τέλος: Οσα γράφετε είναι ανοησίες και ΜΟΝΟ. Ο Χριστιανισμός δεν πολεμιέται με τον Τρόπο που Εσείς νομίζετε. ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ. Πριν από Εσάς, χιλιάδες και χιλιάδες επιθύμησαν την κόντρα και την ανάλυση και έσπασαν τα μούτρα τους!
ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου