"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τρόµος στο Κέντρο (ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ)


Ο αυτόπτης  µάρτυρας  Λευτέρης Ψίλος:  «Το σκηνικό ήταν  τροµακτικό»
Μιλάει ο παιδικός φίλος του 44χρονου που τον σκότωσαν για µια βιντεοκάµερα

«“Γέννησα το κοριτσάκι µου, αλλά µου φάγανε τον Μανόλη!”. Αυτό µου είπε στο τηλέφωνο η γυναίκα του Μανόλη και κουµπάρα µου. Λίγη ώρα πρινείχα ακούσει στην τηλεόραση για “στυγερό έγκληµα στην οδό Ηπείρου” κι ανησύχησα, γιατί ήξερα ότι εκεί µένουν οι κουµπάροι µου. Οταν πιαάκουσα στα κανάλια ότι “το θύµα ήταν σύζυγος ετοιµόγεννης”, τότε πλέον κατάλαβα το κακό που µας είχε βρει…».

Σοκαρισµένος, όπως όλο το πανελλήνιο, ο κουµπάρος του άτυχου Μανόλη Καντάρη πουτον σκότωσαν για µια βιντεοκάµερα,ο 41χρονος Γιάννης Βογιατζής, έφτασε χθες το απόγευµα µε το πλοίο στον Πειραιά από την Κύθνο. Αφενός για να βρεθεί αρχικά στο µαιευτήριο στο πλευρό της κουµπάρας του, της πνευµονολόγου στο Ερρίκος Ντυνάν, Σιµόνας Βιρτζίλι. Αφετέρου για να παραβρεθεί και στην κηδεία του 44χρονου Μανόλη Καντάρη, που ήταν στέλεχος φαρµακευτικής εταιρείας. Να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την πόρτατου παιδικού φίλου του, αδυνατούσε. «Τινα πούµε; Ο Μανόλης χάθηκε έξω από το σπίτι του! Για µια κάµερα,αξίας 300 ευρώ, άφησε πίσω τουτέσσερα παιδιά: το νεογέννητο κοριτσάκι, τον δίχρονο Γιωργάκη – το βαφτιστήρι µου – κι άλλες δυο κόρες, 17 και 19 ετών, από τον προηγούµενο γάµο του. Τι να πουν τώρα και οιγονείς του ή η αδελφή του;»,έλεγε χθες στα «ΝΕΑ». Λίγη ώρα νωρίτερα, κατέφθαναν µέσω Λαυρίου και ο Γιώργος µε τη Μαρία Καντάρη, οι γονείς του θύµατος, ιδιοκτήτες ενοικιαζόµενων διαµερισµάτων στο Σχοινάρι Κύθνου.

«Καιρό τώρα ο Μανόλης µού έλεγε πως ήθελε να φύγειαπό αυτή την περιοχή. Απ’ αυτότο πεντάρι διαµέρισµα όπουζούσε στο Κέντρο, στην οδό Ηπείρου. Εβλεπε ότι στη γειτονιά του λιγόστευαν οι Ελληνες. Προσπαθούσε να το πουλήσει για να φύγει, έστω να το νοικιάσει για να µην πάει χαµένο αυτό το σπίτι. Ηταν αγανακτισµένος που, παρά την αγγελία που έβαλε στον Τύπο, δεν κατάφερνε ναβρει αγοραστή. Ηθελε πολύ να φύγει από εκεί, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε…», είπε στα «ΝΕΑ» ο κ. Βογιατζής.

«Κάνουµεέκκλησηγια βοήθεια. Εµείςοι κάτοικοι, που είµαστε εγκλωβισµένοι σε αυτήν την κατάσταση, ζούµε µε τις συµµορίεςκαι τη µαφία. Αναγκαζόµαστενα ζούµε κλειδωµένοι στα σπίτια µας. Για µας αυτή η τραγωδία είναι καθηµερινότητα. Το επόµενο θύµα µπορεί να είναι οποιοσδήποτε από εµάς. Πόσα πια εγκλήµατα πρέπει να γίνουν µέχρι να αποφασίσειη Πολιτεία να πάρει µέτρα». Η Ελένη Παπαδόπουλου είναι39 χρόνων και κατοικεί στην περιοχή: «Αυτή η τραγωδία είναι ένα δείγµατου εφιάλτη. Είναι ακόµα µια απάντηση στις εξαγγελίες να έρθουν τα νέα ζευγάρια να εγκατασταθούν εδώ. Να γίνουν δηλαδή τα νέαθύµατα των κακοποιών. Η σφαγή έγινε για µια βιντεοκάµερα. Αυτό τα λέει όλα».


«Εδώ οι άνθρωποι είναι αναλώσιµοι»
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΝΕΣΦΥΓΕ

«Σε αυτό το κοµµάτι της Αθήνας οι άνθρωποι είναι αναλώσιµοι...»:

φωνή απόγνωσης και ταυτόχρονα έκκληση για βοήθεια, ακούστηκε πολλές φορές από πολλούς πολίτες χθες το πρωί στην οδό 3ης Σεπτεµβρίου. Μια µεγάλη κηλίδα από αίµα στο καπό του αυτοκίνητου όπου ακούµπησε ο 44χρονος Μανόλης Καντάρης πριν σωριαστεί δολοφονηµένος, στοιχειώνει τη γειτονιά στο Κέντρο της άθήνας.

Για µια βιντεοκάµερα µε την οποία ο 44χρονος σκόπευε να καταγράψει µια από τις πιο ευτυχισµένες στιγµές της ζωής του, τη γέννηση της κόρης του, δέχθηκε τα θανάσιµα πλήγµατα µε µαχαίρι πισώπλατα και στον λαιµό.

Η αντίστροφη µέτρηση για τη ζωή του άρχισε λίγο πριν από τις πεντέµισι τα ξηµερώµατα, όταν βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου, για να πάει στο πάρκινγκ της οδού Ιουλιανού όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Θα επέστρεφε στο σπίτι για να µεταφέρει την ετοιµόγεννη σύζυγό του στο µαιευτήριο.

Στην οδό 3ης Σεπτεµβρίου στο ύψος του αριθµού 57 δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση τριών αγνώστων, πιθανότατα αλλοδαπών σύµφωνα µε τις µαρτυρίες, για να του αρπάξουν τη βιντεοκάµερα. τον χτύπησαν µε το µαχαίρι πρώτα στην πλάτη και του κατάφεραν το θανάσιµο πλήγµα στον λαιµό. Κλονισµένος από τα χτυπήµατα σύρθηκε µέχρι το αυτοκίνητο όπου σωριάστηκε νεκρός.

Η σύζυγός του Σιµόνα Βιρτζίλι (είναι ελληνοϊταλίδα) µαζί µε τη µητέρα της που είναι φαρµακοποιός και είχε έρθει για τη γέννα από τον πύργο Ηλείας, τον περίµεναν να επιστρέψει. τον βρήκαν νεκρό. Σε κατάσταση σοκ η κοπέλα µε ασθενοφόρο µεταφέρθηκε στο µαιευτήριο όπου λίγο αργότερα έφερε στο κόσµο το κοριτσάκι της.

«άκουσα τις φωνές και βγήκα στο µπαλκόνι. Θα ήταν περίπου 5.30 το πρωί. ο άνθρωπος είχε ήδη δεχθεί την πρώτη µαχαιριά. το σκηνικό ήταν τροµακτικό. Μέχρι να κατέβουµε είχαν φύγει» περιγράφει ο αυτόπτης µάρτυρας Λευτέρης Ψίλος και προσθέτει: «Στην περιοχή επικρατεί τρόµος. Και σε µένα είχαν επιτεθεί το περασµένο καλοκαίρι, καθώς επέστρεφα από διακοπές.

τέσσερις Ρουµάνοι µε χτύπησαν στο κεφάλι ενώ έβγαζα τα πράγµατά µου από το πορτ µπαγκάζ». 

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου