"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Παπαρήγα: Πριν από την κρίση ετοίμαζαν τα «Μνημόνια»

Επίσκεψη Αλέκας Παπαρήγα στην Ικαρία

«Αυτά τα μέτρα που παίρνονται τώρα είναι γραμμένα στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης και στα προγράμματα των κομμάτων εδώ και χρόνια, πριν από την κρίση. Αντί να τα έπαιρναν λοιπόν σε βάθος δέκα χρόνων, τώρα θα τα πάρουν σε έξι μήνες, σε ένα χρόνο», σχόλιασε η Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στην «κρίση του καπιταλισμού», που «είναι αποτέλεσμα υπερσυγκέντρωσης κεφαλαίων».
Η γ.γ. του ΚΚΕ μιλώντας στη ΝΕΤ είπε ότι οι συζητήσεις που γίνονται μεταξύ κυβέρνησης και εκπρόσωπων της Ευρωπαϊκής Ενωσης γίνονται για το πώς «θα γίνει το λεγόμενο κούρεμα, εμείς λέμε απαξίωση του κεφαλαίου, καταστροφή παραγωγικών δυνάμεων, έχουμε τους δικούς μας όρους». Οπως είπε στη συνέχεια, «συζητάνε τι μερίδιο θα καταβάλουν οι τράπεζες, τι μερίδιο οι επιχειρήσεις, ποιο κράτος θα υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά από την πτώχευση».
Σ' ό,τι αφορά τους λεγόμενους «κερδοσκόπους», όπως είπε η Αλέκα Παπαρήγα είναι μέρος της αγοράς, είναι επιχειρηματικοί όμιλοι. Η ίδια εξήγησε: «Αλλοι κερδοσκοπούν στον τομέα της παραγωγής, δηλαδή βγάζουν κέρδη -αυτό είναι κερδοσκοπία, κυνηγάω το κέρδος, το όσο γίνεται μεγαλύτερο. Αλλοι αγοράζοντας και πουλώντας μετοχές ή αγοράζοντας και πουλώντας ομόλογα. Αυτοί είναι οι νόμοι της αγοράς, της καπιταλιστικής αγοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου