"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Σφαλιάρες στους κρατικοδίαιτους εργατοπατέρες από τους εξεγερμένους του κέντρου πριν από λίγο!


Η πορεία της ΓΣΕΕ, ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ ή όπως αλλιώς λέγεται, πέρασε από το σημείο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι εκατοντάδες Έλληνες διαμαρτυρόμενοι για την χθεσινή δολοφονία του παλικαριού.
Με το που είδαν τις μοσχαροκεφαλές (δήθεν εκπροσώπους) με τα εμπριμέ πανό, όπως ήταν λογικό τους άρχισαν στην γιούχα, κλείνοντας παράλληλα τον δρόμο.
Κάποια πασοκοειδή επαγγελματίες σφουγγοκωλάριοι wannabe βουλευτάρες, πήγαν να πουλήσουν παραγοντιλίκι και μαγκιά, σε δευτερόλεπτα όμως φώναζαν τα ΜΑΤ για να τους σώσουν.
Τα ΜΑΤ του κράτους έσωσαν για ακόμα μια φορά τους “διαμαρτυρόμενους” για τις “κρατικές αυθαιρεσίες”.
Εάν βέβαια δείτε τα ασπόνδυλα που ψήφισαν το μνημόνιο, τα μισά είναι απόβλητα τέτοιων εργατοπατερικών οργανώσεων που κουβάλαγαν και αυτά τα ίδια εμπριμέ σημαιάκια.
Σε λίγο τα ΜΑΤ θα γίνουν μόνιμο αξεσουάρ των αγωνιστών της πορτοφόλας τους.
olympia

2 σχόλια:

  1. μ αρεσε το κειμενο

    αντε να ξυπναμε σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ !
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή