"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

«Ο Μπιν Λάντεν νεκρός πριν από την αμερικανική επιδρομή»!

Η Τεχεράνη έχει αποδείξεις ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε πεθάνει από μακροχρόνια ασθένεια, πολύ πριν από την αμερικανική επιχείρηση στο έδαφος του Πακιστάν, δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Πληροφοριών Heidar Moslehi, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο FARS.
«Έχουμε ακριβείς πληροφορίες ότι ο Μπιν Λάντεν πέθανε από ασθένεια πριν από καιρό», είπε ο Moslehi.
«Αν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σκότωσαν ή συνέλαβαν στην πραγματικότητα τον Μπιν Λάντεν, γιατί δεν δείχνουν (σ.σ. τη σορό του) και γιατί έριξαν τη σορό του στη θάλασσα;», συνέχισε ο Ιρανός υπουργός.
Οι ΗΠΑ ταυτοποίησαν ότι πρόκειται για τη σορό του αρχηγού της Αλ Κάιντα, με τη μέθοδο του DNA, συγκρίνοντας το γενετικό του υλικό με αυτό της νεκρής αδερφής του.
Επιπλέον, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, υποστήριξε ότι η Ουάσινγκτον προς το παρόν δεν θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του νεκρού Οσάμα, ώστε να μην προκληθεί νέο πιθανό κύμα βίας ούτε να γίνουν οι φωτογραφίες αντικείμενο ισλαμιστικής προπαγάνδας.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου