"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

O Paulo Coelho κατηγόρησε το Ιράν για λογοκρισία



Paulo_Coelho


                                                                                                                       Ο διάσημος βραζιλιάνος συγγραφέας Paulo Coelho με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, κατηγόρησε  στο blog του το Ιράν ότι απαγόρευσε τα βιβλία του, χώρα στην οποία έχει πουλήσει έξι εκατομμύρια"Τα βιβλία μου πωλούνται στο Ιράν από το 1998. Πιστεύω ότι έχουν πωληθεί έξι εκατομμύρια αντίτυπα στη χώρα αυτή", τονίζει ο βραζιλιάνος συγγραφέας... ότι απαγόρευσε τα βιβλία του, χώρα στην οποία έχει πουλήσει αντίτυπα των βιβλίων του.
«Τα βιβλία μου κυκλοφόρησαν επί πολλών ιρανικών κυβερνήσεων», τονίζει ο Κοέλιο, ο οποίος χαρακτηρίζει την απαγόρευση «αυθαίρετη απόφαση που δεν μπορεί να οφείλεται παρά σε παρεξήγηση».
Ο Κοέλιο δημοσιεύει στο blog του επιστολή του ιρανού εκδότη του Αράς Χετζαζί που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, με την οποία τον ενημερώνει ότι τα βιβλία του «απαγορεύτηκαν με εντολή του υπουργείου πολιτισμού».
Ο βραζιλιάνος συγγραφέας, ο οποίος έχει πωλήσει 65 εκατομμύρια αντίτυπα του βιβλίου του «Ο Αλχημιστής», τονίζει ότι θα μπορούσε να δημοσιεύει δωρεάν στο Ιντερνέτ τα βιβλία του για τους Ιρανούς και ζήτησε από την κυβέρνηση της Βραζιλίας, η οποία διατηρεί καλές σχέσεις με την Τεχεράνη «να αντιδράσει».
Η υπουργός Πολιτισμού της Βραζιλίας Ανα ντε Χολάντα δήλωσε ότι η λογοκρισία είναι «πάντα ένα θλιβερό φαινόμενο» και τόνισε ότι θα συζητήσει το θέμα με τον υπουργό Εξωτερικών Αντόνιο Πατριότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου