"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Επέτειος εν μέσω διαμαρτυριών


Με την καθιερωμένη… ένταση πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη η παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.
Κατά τη διάρκεια της παρέλασης δύο μπλοκ διαδηλωτών από το ΠΑΜΕ και από αριστερές οργανώσεις φώναζαν συνθήματα ενάντια στη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη και στη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτήν. 
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος όμως μετά το τέλος της, όπως και άλλοι πολιτικοί, δεν έμειναν στον χώρο για να κάνουν τις καθιερωμένες δηλώσεις, έχοντας κοντά τους τα μπλοκ των διαδηλωτών. Αργότερα σε δήλωσή του τόνισε: “Η σημερινή μέρα μας διδάσκει πως το ελληνικό έθνος ενωμένο, υπερήφανο, αξιοπρεπές, αγωνιστικό μπορεί να ξεπεράσει την κρίση και να βρει τον δρόμο του μέσα στον κόσμο και μέσα στην ιστορία με τη δουλειά του και με την ευφυΐα του. Γιατί η πατρίδα μας είναι οι άνθρωποί της, είναι ο τόπος μας, είναι το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μας, και αυτό το πιστεύουμε όλοι οι Έλληνες χωρίς καμία πολιτική διάκριση και χωρίς κανείς να το αμφισβητεί. Αυτό είναι το μεγάλο εθνικό μας κεκτημένο. Θα πρέπει να το διαφυλάξουμε ως παρακαταθήκη”.
Μετά το τέλος της παρέλασης οι διαδηλωτές των αριστερών οργανώσεων και της Ανταρσύα επιχείρησαν να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων, όμως η παραλιακή λεωφόρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις των ματ που δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν. Τελικά οι διαδηλωτές πέρασαν αφού είχαν αποχωρήσει οι περισσότεροι πολιτικοί, στους οποίους ένας εκ των διαδηλωτών πέταξε κέρματα στον χώρο όπου γίνονταν οι δηλώσεις. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης έκαναν την παρουσία τους δύο ακόμη μπλοκ διαδηλωτών, μιας εθνικιστικής οργάνωσης και οπαδών της Σπίθας. 
Ίδια εικόνα, με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να περιφρουρούν την παρέλαση, επικράτησε σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, χωρίς όμως να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Στις Σέρρες συγκέντρωση στην παρέλαση πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ στην Καστοριά συγκεντρώθηκαν μαθητές που διαφωνούν με τις συνενώσεις των σχολείων. 
Η ένταση δεν έλειψε και στην παρέλαση της Αθήνας, με τους πολίτες να εξαγριώνονται όταν είδαν πολιτικούς από όλα τα κόμματα να κάνουν δηλώσεις λόγω της ημέρας. Το παρών έδωσαν πέραν του προέδρου της Δημοκρατίας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Νιώτης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, από τη ΝΔ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης και οι πρώην πρόεδροι της Δημοκρατίας Χρ. Σαρτζετάκης και Κ. Στεφανόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στη στρατιωτική παρέλαση δεν συμμετέχουν εναέρια και μηχανοκίνητα μέσα λόγω της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα.
makthes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου