"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πρόβατο γέννησε «σκύλο»


ΔΕΙΤΕ: To περίεργο πλάσμα που θυμίζει διασταύρωση σκύλου με πρόβατο

Για τους κτηνίατρους είναι αδύνατον. Για τον Κινέζο κτηνοτρόφο όμως αποτελεί θαύμα. Ο Λιου Ναγίνγκ επιμένει ότι ένα από τα πρόβατά του γέννησε σκύλο και υποστηρίζει μάλιστα ότι ένα από αυτά ώρες ώρες εμφανίζει συμπεριφορά κυνηγόσκυλου.

Ο Λιου, ισχυρίζεται πως βρήκε το ασυνήθιστο ζώο σε ένα από τα χωράφια του, λίγη ώρα μετά από τη γέννησή του. «Ήμουν στη βοσκή των προβάτων, και είδα ένα πρόβατο να γλείφει το νεογέννητο στο λιβάδι. Ήταν ακόμα βρεγμένο. Όταν πλησίασα και το είδα από κοντά σοκαρίστηκα. Μου φάνηκε τόσο παράξενο, σαν μια διασταύρωση προβάτου και σκύλου. Ήταν λίγο τρομακτικό, καθώς στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με την κτηνοτροφία δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο πλάσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Η είδηση έχει κάνει χιλιάδες κόσμου να συρρέουν στη φάρμα, στην επαρχία Σάανξι, για να δουν το θαύμα με τα ίδια τους τα μάτια.


Όπως δήλωσε ο Yue Ωστόσο ερευνητής του Ζωοτεχνικού Τεχνολογικού Κέντρου, εξήγησε ότι πρόβατα και σκυλιά είναι διαφορετικά είδη και απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόβατο να μείνει έγκυος με κουτάβι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου