"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

H… «Αυγή της Οδύσσειας» για την Ελλάδα

PAPANDREOU MONTAZ Η ελληνική εμπλοκή στην στρατιωτική επιχείρηση κατά της Λιβύης που ονομάστηκε «Αυγή της Οδύσσειας» (Odyssey Dawn), αναδεικνύει τα κενά στην πολιτική μας. Η απόφαση της Αθήνας είναι τουλάχιστον ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ.
Η απόλυτη ευθυγράμμισή μας με τις επιταγές του «δυτικού» παράγοντα, ο οποίος απέτυχε με την υποκινούμενη «εξέγερσή» του να ανατρέψει τον Μουαμάρ Καντάφι, λέει πολλά. Όπως λέει και η άρνηση της Τουρκίας, της Ρωσίας και εν μέρει της Γερμανίας να παίξουν το παιχνίδι των Αμερικανών και των συνοδοιπόρων τους…
Στην Αθήνα δυστυχώς, διοικούν οι δυτικόφρονες yes-men, οι άνθρωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όλοι όσοι αντί να μπουν στον κόπο να διαμορφώσουν μια εθνικά υπερήφανη εξωτερική πολιτική, βάσει των «δύσκολων» συνθηκών που διαμορφώνονται στη ΝΑ Μεσόγειο, αρκούνται στο να εκτελούν εντολές.
Και η οριστική ρήξη των σχέσεών μας με τον Αραβικό κόσμο, αποτελεί πλέον γεγονός. Φυσικά με ανυπολόγιστες συνέπειες για την εικόνα μας στο μουσουλμανικό κόσμο. Και ειλικρινά δεν θέλουμε ούτε να φανταστούμε καμιά εμπλοκή ελληνικού F-16 σε αερομαχία πάνω από τη Λιβύη.   
Η πολιτική της κυβέρνησης η οποία μετατρέπει τη χώρα μας σε προτεκτοράτο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και η πρόσδεσή μας στο άρμα πολιτικών, οι οποίες στρέφονται κατά της ανεξαρτησίας των λαών που διαβιούν στη λεκάνη της Μεσογείου, μας καθιστά πολύ ευάλωτους στη ρητορική και ενέργειες φανατικών.
Αυτόν τον κίνδυνο δείχνει να μην τον λαμβάνει σοβαρά υπόψη της η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γιώργος Παπανδρέου, τη στιγμή μάλιστα που ευνοεί την ανεξέλεγκτη έλευση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στη χώρα μας, για τους οποίους οι Αρχές ασφαλείας δεν γνωρίζουν τίποτα.
     Ε.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου