"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (να κατευθύνονται από ηλεκτρικές δυνάμεις και οι άνθρωποι θα μπορούν να ελέγχονται όπως τα ρομπότ, χρησιμοποιώντας κουμπιά")


ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ:
http://elefterifoni.blogspot.com/

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΟΥ.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
Για πάνω από 15 χρόνια, ο José Manuel Rodríguez Delgado που γεννήθηκε στη Μάλαγα και ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Yale, διεξήγαγε παρόμοια πειράματα.Το καλοκαίρι του 1963, ο καθηγητής Delgado Rodriguez έγινε ταυρομάχος για να αποδείξη στο κοινό οτι μπορεί και ελέγχει τις σκέψεις ενος ταύρου. Το μυστικό του, ήταν ενα κοντρόλ στα χέρια του: ο καθηγητής είχε εγκαταστήσει ένα ραδιοφωνικό πομπό στον εγκέφαλο του ταύρου που του επέτρεπε να έχει τον έλεγχο των κινήσεών του ζώου. Το πείραμα έλαβε χώρα σε μία μικρή αρένα ταυρομαχίας στην Κόρδοβα με δεκάδες μάρτυρες. Οι εικόνες στο βίντεο που θα δείτε παράγουν ένα αίσθημα έκπληξης και ανησυχίας.Το ζώο που πρόκειται να επιτεθεί στον επιστήμονα, σύμφωνα με το ένστικτο που το έχει οδηγήσει εκεί την τελευταία στιγμή, μια μυστηριώδη δύναμη το εμποδίζει.Η ιστορία δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο της New York Times με τον τίτλο "ταυρομάχος σταμάτησε τον ταύρο με το ραδιόφωνο." Σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν η πιο εντυπωσιακή επίδειξη των δυνατοτήτων για τον έλεγχο του εγκεφάλου.Ο καθηγητής είχε διεξάγει παρόμοια πειράματα με πιθήκους και γάτες, καθιστώντας τα αυθεντικά παιχνίδια με τηλεχειριστήριο.Και το πιο ανησυχητικό ηταν οτι σε αυτά τα χρόνια πραγματοποίησε την πρώτη εμφύτευση στον εγκέφαλο ανθρώπου.
Ανεξήγητο, το έργο του καθηγητή Rodriguez Delgado παραμένει μέχρι και σήμερα. Η τρομακτική τεχνική για την χειραγώγηση του εγκεφάλου είχε αρχ'ισει. Πολύ νωρίς,ο Delgado εξέληξε το έργο του ελβετού φυσιολόγου Walter Hess, ο οποίος είχε ανακαλύψει ότι η εφαρμογή των ηλεκτρικών ερεθισμάτων στον εγκέφαλο των ζώων παράγουν ειδικές φυσικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να μελετηθούν και να κατηγοριοποιηθούν. Με βάση την εμπειρία του Hess, ο Καθηγητής Delgado ανέπτυξε ένα σύστημα ηλεκτροδίων,που του επέτρεψαν να προκαλεί κινήσεις και συναισθήματα. Πρώτος το 1952 περιέγραψε το ενδεχόμενο να πειραματιστεί σε ανθρώπους. Μέσα στα επόμενα χρόνια το έκανε σε 25 ασθενείς, κυρίως σχιζοφρενείς,επιληπτικούς και ψυχικά ασθενείς στο Νοσοκομείο του Rhode Island. Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε κατηγορηθεί ότι εργάστηκε για τη CIA για την ανάπτυξη τέτοιων προγραμμάτων, με πρόθεση να χειραγωγήσει τα μυαλά των πολιτών και των στρατιωτών σε μεγάλη κλίμακα. Ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει συνεργαστεί με το Πεντάγωνο, αλλά λέει ότι τα ευρήματά τους δεν έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί για τέτοιους σκοπούς. Και για να σας σηκωθούν οι τρίχες δήλωσε, "Ο Φυσικός έλεγχος των λειτουργιών του εγκεφάλου είναι ένα αποδεδειγμένο γεγονός - είπε στη δεκαετία του 70 - με την ηλεκτρική διέγερση του εγκεφάλου σε συγκεκριμένες δομές, μπορούν να προκληθούν κινήσεις ταξινομημένες από ενα απλό ραδιόφωνο, η εχθρότητα μπορεί να εμφανίζεται και εξαφανίζεται, η κοινωνική ιεραρχία μπορεί να τροποποιηθεί, η σεξουαλική συμπεριφορά μπορεί να αλλάξει, και τα συναισθήματα και η σκέψη μπορεί να επηρεαστεί από μακριά με τηλεχειριστήριο.
Το 1966, σε μια στιγμή αδυναμίας, υποστήριξε γιά τα πειράματά του το "δυσάρεστο συμπέρασμα ότι η κίνηση, το συναίσθημα και η συμπεριφορά μπορεί να κατευθύνονται από ηλεκτρικές δυνάμεις και ότι οι άνθρωποι μπορούν να ελέγχονται όπως τα ρομπότ, χρησιμοποιώντας κουμπιά"



peaceangel29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου