"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ FIMOTRO


Από το : olympia.gr
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ FIMOTRO
 
“Τα λιοντάρια νόμιζαν ότι ήταν βασιλιάδες, μέχρι που ήρθαν οι δράκοι” αρχαία Κινέζικη παροιμία.http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/cea3ceadcf87cf84ceb1ce95cf80ceb1cebdceb1cf83cf84ceb1cf84cf8ecebd1.jpg?w=229&h=124 Στο “Ολυμπία” έχουμε μία βασική αρχή που την έχουμε τιμήσει. Την έμπρακτη αλληλεγγύη σε όλα τα Blogs, άσχετα εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις απόψεις και τις πρακτικές τους. Η λέξη “αρχή” σμιλεύεται σε γρανίτη ώστε να μην είναι α λα καρτ, ξεχειλωμένη κατα το δοκούν.
Η “σέχτα” (κυριολεκτικά ο όρος αφού οι εν λόγω δημοσιογράφοι έδρασαν ως οργανωμένη ομάδα) των μεγαλοδημοσιογράφων του Mega κατέθεσαν αγωγή εις βάρος του blog “Fimotro”. Προχώρησαν όμως ένα βήμα παραπάνω, αφού στην αγωγή κατονομάζουν επώνυμα τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη ως διαχειριστή του blog. Εδώ λοιπόν εντοπίζουμε εμείς το μεγάλο θέμα και όχι στην άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων τους για να προστατεύσουν την υπόληψη τους.
(κλικ στην εικόνα για να το δείτε).
Εδώ λοιπόν είναι το μείζον θέμα. Οι κύριοι οι δημοσιογράφοι Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας και Μανώλης Καψής, κατονομάζουν τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη ως διαχειριστή, γεγονός που σημαίνει ότι διαθέτουν αδιάσειστα στοιχεία.
Εάν δεν διέθεταν τέτοια στοιχεία, δεν θα έκαναν αυτή την υπέρβαση, αφού με τη σειρά του ο Παπαγιάννης μπορεί να τους απαντήσει με ανταγωγές που σίγουρα θα κέρδιζε εάν οι ενάγοντες δεν είχαν κλειδωμένη την υπόθεση.
Τι σημαίνει όμως “αδιάσειστα στοιχεία”;
Ο μόνος που μπορεί να ταυτοποιήσει διαχειριστή ανωνύμου ιστολογίου, είναι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Είναι η μόνη αρχή της οποίας το πόρισμα μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο. Υπάρχει τέτοια ταυτοποίηση; Και αν υπάρχει, γιατί δεν την χρησιμοποίησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος όταν έκανε αντίστοιχα μήνυση και αγωγή πάλι στον Γιάννη Παπαγιάννη κατονομάζοντας τον ως διαχειριστή του ίδιου ιστολογίου; Διαβάστε την υπόθεση ΕΔΩ.
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/papagi257e1.jpg?w=499&h=371Ελπίζουμε πραγματικά οι κύριοι δημοσιογράφοι να έχουν αδιάσειστα στοιχεία από την στιγμή που κατονομάζουν τον Παπαγιάννη ως διαχειριστή του ιστολογίου γιατί οι προηγούμενοι που έχουν κατονομάσει τον Παπαγιάννη ως εμπλεκόμενο με το διαδίκτυο είναι η τρομοκρατική οργάνωση “Σέχτα επαναστατών” στην προκήρυξη που έστειλαν μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Παραθέτουμε αυτούσιο το κομμάτι:
“Με την ραγδαία εξάπλωση του internet και την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση ιδιαίτερα των νέων για την ενημέρωση τους από αυτό, δεν άργησε και η εκμετάλλευση του από τα γνωστά λαμόγια της δημοσιογραφίας. Πέρα από τα επίσημα ειδησεογραφικά site που συνήθως είναι ηλεκτρονική μορφή ήδη γνωστών εφημερίδων δημιουργήθηκαν και τα πρώτα ενημερωτικά blogs. Η αμεσότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν ήταν το βασικό χαρακτηριστικό που τα ανέδειξε σε δημοφιλείς ιστοσελίδες. Αυτή η μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης αξιοποιήθηκε και από άτομα που ζούσαν σε απολυταρχικά καθεστώτα σαν προσπάθεια διάρρηξης της λογοκρισίας που επιβαλλόταν από την κυβέρνηση. Σε αντίθεση με τους παραπάνω ανθρώπους, η ίδια ανωνυμία εκμεταλλεύτηκε από συστημικούς δημοσιογράφους όπως ο Γκιόλιας, ο Παπαγιάννης κ. α σαν μέσο εκβιασμού και συκοφάντησης για την στήριξη συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων που τους χρηματοδοτούν. Η πράξη μας δεν έχει να κάνει με την εναντίωση μας στην ανωνυμία των blogs καθώς αντιθέτως την προτάσσουμε και την θεωρούμε απαραίτητη σαν ασπίδα προστασίας εχθρών του καθεστώτος και ως υγιή συνθήκη πραγματικά εναλλακτικών αυτοδιαχειριζόμενων μέσων ενημέρωσης. Ο Γκίολιας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συγκαταλεγόταν στους εχθρούς του καθεστώτος, αλλά ήταν το αφεντικό που κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία του blog troktiko ασκώντας από αυτό την συστημική προπαγάνδα του.”
Δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία που διαθέτει η ομάδα των δημοσιογράφων του Mega. Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο τηνhttp://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/07/news-sexta-epanastatwn-dolofonia-giolia.jpg στοχοθέτηση ενός δημοσιογράφου από δύο τελείως διαφορετικά κέντρα, πράγμα βέβαια τραγικά συμπτωματικό.
Όπως τελείως συμπτωματικό ήταν το γεγονός ότι η προκήρυξη της Σέχτας για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια στάλθηκε στην εφημερίδα “Τα Νέα”, που συμπτωματικά ήταν η μόνη εφημερίδα που είχε αναφερθεί σχεδόν απαξιωτικά στην δολοφονία του Σωκράτη.
Εάν διαβάσουμε την προκήρυξη αντίστροφα, έχουμε τα εξής:
-Σωκράτης Γκιόλιας (δολοφονήθηκε)
-Ομάδα Δίας. Απειλούνται ευθέως οι άνδρες της με τα εξής λόγια: Επειδή γνωρίζουμε πως ένα θυμωμένο γουρούνι βρωμάει περισσότερο από το συνηθισμένο, να πούμε δυο λογάκια στους μαλάκες της ομάδας ΔΙΑΣ. «Τσογλανάκια επειδή το παίζετε ψευτόμαγκες, κάποια στιγμή σε κάποιον τυχαίο από εσάς θα του ανοίξουμε νέες κουμπότρυπες στη στολή του.
Δείτε τώρα ένα βίντεο – ντοκουμέντο, για το τι έλεγαν δύο εκ των εναγόντων που κατονομάζουν τον Γιάννη Παπαγιάννη, για την ομάδα Δίας και το θέμα των αλεξίσφαιρων:


Την συνέχεια την γνωρίζετε, τα παλικάρια της ομάδας Δίας έπεσαν σε ενέδρα θανάτου και έχασαν την ζωή τους επειδή δεν φορούσαν αλεξίσφαιρα. Οι δράστες, όπως και για την δολοφονία του Σωκράτη, δεν βρέθηκαν. Τραγική σύμπτωση και αυτή με τις τοποθετήσεις των κυρίων Καψή και Πρετεντέρη που ανασύραμε από το αρχείο.
Πριν η προκήρυξη φτάσει στο όνομα του Παπαγιάννη, υπάρχει άλλη μία τραγική σύμπτωση. Μιλάμε για την βόμβα που είχε ως στόχο τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο υπασπιστής του.
Οι δημοσιογράφοι του Mega λοιπόν, ουδέποτε ανέφεραν την αφορμή της βόμβας, που δεν ήταν άλλη από την δράση των βουλευτών της εξεταστικής για την υπόθεση Siemens που σε συνεργασία με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έκαναν την έφοδο σε σπίτι εμπλεκομένου στην υπόθεση. Η βόμβα λοιπόν εστάλει λίγες ώρες μετά την επέμβαση αυτή και έφερε το όνομα του εμπλεκομένου στην οικεία του οποίου έγινε η έφοδος. Η επίσημη καταγγελία εδώ: Πως οι “εκρηκτικές επιστολές” δουλεύουν για τα λαμόγια που ληστεύουν τον δημόσιο πλούτο.
Αυτή η καταγγελία λοιπόν, όχι μόνο δεν προβλήθηκε από τους ενάγοντες, αντίθετα, είχαμε την κορυφαία στιγμή της Ελληνικής τηλεόρασης όπου η κυρία Τρέμη απείλησε ανοιχτά βουλευτή της πλέον επιτυχημένης εξεταστικής που έγινε ποτέ στην Ελληνική βουλή. Μιλάμε για το ασύλληπτο επεισόδιο με τον κύριο Τζαβάρα ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ!

Βλέπετε τις ξεκάθαρες απειλές του πάνελ των εναγόντων προς τον εκλεγμένο εκπρόσωπο αλλά κυρίως την απόπειρα απαξίωσης της επιτροπής.
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/panagiotopoulos1.jpg?w=136&h=200Να σημειώσουμε ότι ο κύριος Παναγιωτόπουλος (εκ των εναγόντων) που φυλάσσεται από αστυνομικούς, ήταν ο πρώτος που οδήγησε Blogger στην δικαιοσύνη, μιλάμε για τον γραφικό “Hardcoremme”, με την κατηγορία της “προτροπής σε κακουργηματική πράξη”.  Αυτό επειδή ο blogger αυτός στοχοθέτησε την οικογένεια του. Δεν έδειξε όμως την ίδια ευαισθησία στην απειλή της κυρίας Τρέμη προς τα μέλη της εξεταστικής για τη Siemens.
Για να μην μακρυγορούμε, ο επόμενος στην προκήρυξη της Σέχτας, μετά τον Σωκράτη (δολοφονημένος), τους άνδρες της ΔΙΑΣ (δολοφονημένοι) και τον υπασπιστή του Χρυσοχοΐδη (δολοφονημένος αντί του υπουργού λόγω εξεταστικής), είναι ο Γιάννης Παπαγιάννης. Ακολουθεί (χωρίς ευθεία απειλή) ο Νίκος Χατζηνικολαου, ο Κουρής και ο Κοντομηνάς.
Απουσιάζουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ, οποιοσδήποτε από τους ενάγοντες. Δεν γίνεται καν αναφορά στα ονόματα τους, του κυρίου Παναγιωτόπουλου, του κυρίου Πρετεντέρη, του κυρίου Καψή, του κυρίου Τσίμα ή της κυρίας Τρέμη.
Άλλη μία τραγική σύμπτωση.
Εν κατακλείδι, οι ενάγοντες θα πρέπει να είναι πολύ σίγουροι για τα στοιχεία που διαθέτουν, ειδ’ άλλως θα βρεθούν αυτοί κατηγορούμενοι.
Κυρίως όμως, θα πρέπει να προσεύχονται για την σωματική ακεραιότητα του Γιάννη Παπαγιάννη, διότι αυτές οι συντονισμένες ενέργειες και οι τραγικές συμπτώσεις λειτουργούν σαν φυτίλι σε μία τσακισμένη και εξαγριωμένη κοινωνία που έχει βρει στο διαδίκτυο τον τρόπο ανταλλαγής πληροφορίας αλλά και αυτοοργάνωσης, απέναντι στους ενάγοντες.
Τέλος, ας διαβάσουν με προσοχή την παροιμία με την οποία ξεκινήσαμε το άρθρο. Οι αλλαγές που συντελούνται είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα. Ένα ζωύφιο μπορεί να νιώθει ασφαλές υπό την σκέπη της πέτρας, όταν όμως αυτή σηκώνεται, καταλαβαίνει ότι είναι απλά ένα ζωύφιο. Η Ελλάδα παραείναι πολύτιμη για να ξεπουληθεί από μερικά λιοντάρια και τις ύαινες που τα ακολουθούν για τα απομεινάρια από το κουφάρι. Ακόμα και αν οι Έλληνες αποδεικνύονται λίγοι ως θεματοφύλακες, το φτερουγισμα των Δράκων ακούγεται πλέον αν και “αυτεπάγγελτο”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου