"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Είκοσι νεκροί και 100 αγνοούμενοι από τις διαδηλώσεις στο ΜπαχρέινΜία γυναίκα που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τις δυνάμεις ασφαλείας του Μπαχρέιν, υπέκυψε σήμερα.
Μαζί με αυτήν, οι νεκροί διαδηλωτές είναι πλέον 20 από την αρχή των διαμαρτυριών, κυρίως Σιιτών μουσουλμάνων, κατά του μοναρχικού καθεστώτος, που συμπληρώνουν ένα μήνα σήμερα. 
Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές αγνοούνται, ακόμη, και πολλοί πιστεύουν ότι συνελήφθησαν, τραυματίστηκαν, νοσηλεύονται ή σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας.
Στο Μπαχρέϊν έχει επιβληθεί στρατιωτικός νόμος και έχουν σταλεί στρατιωτικές δυνάμεις από γειτονικά κράτη του Κόλπου, κυρίως Σουνιτών μουσουλμάνων, προκειμένου να βοηθήσουν στην καταστολή των διαδηλώσεων των Σιιτών, που αποτελούν και την πλειονότητα των κατοίκων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου