"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Για κακούργημα σε βάρος του ΙΚΑ ο εκλεκτός του Παπακωνσταντίνου


Σε δεινή θέση βρίσκεται πλέον ο κύριος Γιάννης Ραπτόπουλος της Express Service, ενώ εκτίθεται και ο υπουργός Οικονομικών κύριος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επιχείρησε δυο φορές με νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή να διαγράψει χρέη τριών εταιριών συμφερόντων του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Και αυτό γιατί σε βάρος του κυρίου Ραπτόπουλου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη δικαστική εκκρεμότητα που αφορά κατηγορίες για ηθική αυτουργία σε ψευδείς βεβαιώσεις ασφαλιστικής ενημερότητας που φέρεται να λάμβανε ο κύριος Ραπτόπουλος από το ΙΚΑ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Ραπτόπουλος κάθισε σήμερα στο εδώλιο κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε ψευδείς βεβαιώσεις, ενώ συγκατηγορούμενοί του είναι και έξι υπάλληλοι του ασφαλιστικού ταμείου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε χορήγηση ψευδούς βεβαίωσης.


Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατηγορία αφορά κακούργημα, εξ ου και η πρωτόδικη εκδίκασή της στο Γ΄ Τριμελές Εφετείο  Κακουργημάτων – σε περίπτωση έφεσης, επιλαμβάνεται το Πενταμελές Εφετείο.

 Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα στο δικαστήριο, οι κατηγορίες εκφωνήθηκαν παρόντος του κ. Ραπτόπουλου και των υπαλλήλων του ΙΚΑ, ωστόσο η διαδικασία διεκόπη για το μεσημέρι της Παρασκευής, λόγω του πέρατος του ωραρίου.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» τα συνολικά χρέη των εταιριών συμφερόντων του κυρίου Ραπτόπουλου προς το ΙΚΑ ανέρχονται σε 37 εκατ. ευρώ!...
.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου