"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ - TRAVEL PLAN



Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυµος και ο διευθύνων  σύµβουλος του Travel Plan Γ. Δασκαλάκης (δεξιά)  κατά τη χθεσινή υπογραφή της συµφωνίας
Συνεργασία για να κερδηθεί το στοίχηµα του θρησκευτικού τουρισµού στην άθήνα εγκαινιάζουν η άρχιεπισκοπή άθηνών και ο ταξιδιωτικός οργανισµός Travel Plan. Στόχος, να δηµιουργηθούν βυζαντινές διαδροµές στην πόλη και να αναδειχθούν τα ορθόδοξα µνηµεία, µοναστήρια και εκκλησίες της ώστε να αποτελέσουν πόλους έλξης επισκεπτών. Η επισηµοποίηση της συνεργασίας έγινε χθες µε τη υπογραφή µνηµονίου συνεργασίας στην άρχιεπισκοπή από τη ΜΚΟ της άρχιεπισκοπής άποστολή και το Travel Plan.

Η στιγµή της συνεργασίας δεν είναι τυχαία: φέτος αναµένεται αυξηµένο κύµα τουριστών από τη Ρωσία (το 2009 οι αφίξεις Ρώσων ήταν περίπου 250.000 και το 2010 διπλασιάστηκαν). Ηδη οι προκρατήσεις ξεπερνούν το 20% σε σχέση µε πέρυσι.

άναφερόµενος στη συνεργασία ο κ. ∆ασκαλάκης είπε πως «υπάρχουν µέρη, προσκυνήµατα, που δεν έχουν αναδειχθεί και η διαβεβαίωσή µας είναι ότι θα καταβάλουµε κάθε προσπάθεια για να τα προβάλουµε από κοινού».

ο άρχιεπίσκοπος ίερώνυµος τόνισε πως «ζούµε σε µία δύσκολη εποχή, ιδιαίτερα στην πατρίδα µας. Και έχουµε υποχρέωση να συνεργαστούµε όλοι µας ώστε να έρθουν περισσότεροι άνθρωποι και να έχουν περισσότερες ευκολίες στον τόπο µας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου