"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-"ΕΝΤΕΧΝΗ" Η ΚΟΝΤΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ


Σε μια σημαδιακή επίσκεψή, η οποία συμπίπτει, με τις δηλώσεις του για "αιματηρή σταυροφορία" του ΝΑΤΟ, στη Λιβύη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, βρίσκεται, σήμερα, στη Σερβία, για να τιμήσει τη συμπλήρωση 12 χρόνων, από την εισβολή της Συμμαχίας, στη χώρα.
Στο μεταξύ, από το περιβάλλον του προκύπτει πως ο Πούτιν δεν θέλησε να δημιουργήσει θέμα αντιπαράθεσης με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, καθώς όπως τονίζεται, ο πρωθυπουργός εξέφρασε, απλώς, προσωπική άποψη, γιατί την εξωτερική πολιτική την ασκεί ο πρόεδρος.
Βέβαια, οι ίδιοι κύκλοι, επισημαίνουν, πως η υποτιθέμενη "κόντρα" δημιουργήθηκε -εντέχνως- προκειμένου ο Μεντβέντεφ να παρουσιάσει ένα πιο "αστυνομικό" προφίλ.
.liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου