"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ "ΝΕΟ ΙΡΑΚ"-ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ

1633280  
Νέα συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει, σήμερα, το Συμβούλιο των Μόνιμων Αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ, καθώς τα εμπόδια, που έθεσε η Τουρκία, "μπλόκαραν" την είσοδο της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στην «Αυγή της Οδύσσειας».

Με νέες του δηλώσεις, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε -και πάλι- ότι η Άγκυρα δεν θα μετάσχει, ως ενεργή δύναμη, στη Λιβύη, εκτός από "το να αναλάβει το αεροδρόμιο στη Βεγγάζη και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας", ενώ τόνισε πως "μπορεί να ελέγξει με πλοία την περιοχή μεταξύ Κρήτης και Βεγγάζης".

Ο Ερντογάν επανέλαβε πως  η χώρα του δεν κλήθηκε να μετάσχει στη συνάντηση, που διεξήχθη στο Παρίσι, κάτι που ήλπιζε πως θα γίνει.
"Μιλώντας με τον Ντέιβιντ Κάμερον, είπα πως θα συμβάλλουμε, μόνο σε περίπτωση, που ο σκοπός ήταν ανθρωπιστικός. Αν, όμως, το ΝΑΤΟ αναλάβει καθήκοντα στο μοίρασμα των πηγών, της Λιβύης, δεν πρόκειται να λάβουμε μέρος", τόνισε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ξέρω πως και ο Σαρκοζύ δεν επιθυμεί συμμετοχή του ΝΑΤΟ. Η Τουρκία δεν θέλει να υπάρξει δεύτερο Ιράκ, καθώς και εκεί δεν είχε εμπλακεί το ΝΑΤΟ".

liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου