"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Συνετρίβη αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος στη Λιβύη

Αμερικανικό πολεμικό αεροσκάφος συνετρίβη τη νύχτα στη Λιβύη λόγω μηχανικού προβλήματος, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, το ένα από τα δύο μέλη του πληρώματος διεσώθη αμέσως, ενώ αργότερα, σώος βρέθηκε και ο δεύτερος πιλότος. Οι χειριστές χρησιμοποίησαν επιτυχώς το σύστημα αυτόματης εκτόξευσης και φέρουν ελαφρά τραύματα.

Το τύπου F-15 μαχητικό αεροπλάνο των ΗΠΑ παρουσίασε μηχανική βλάβη και οι δύο άνδρες του πληρώματος το εγκατέλειψαν, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αμερικανικής Διοίκησης στην Αφρική, Βινς Κρόουλι.

«Το αεροσκάφος έπεσε εξαιτίας μηχανικής βλάβης και όχι από εχθρικά πυρά», τόνισε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής διοίκησης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου