"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Με αντίποινα απειλεί το Ισραήλ

To Ισραήλ θα απαντήσει, ακόμη και με τη χρήση όπλων, σε τρομοκρατικές επιθέσεις, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Εχούντ Μπαράκ, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αμερικανό ομόλογό του Ρόμπερτ Γκέιτς.
Χθες, μια γυναίκα σκοτώθηκε και 34 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, ύστερα από έκρηξη βόμβας κοντά σε στάση λεωφορείου, στην Ιερουσαλήμ. Σήμερα, δύο ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα στο Ισραήλ, χωρίς να προκαλέσουν θύματα ή ζημιές.
Ο Αμερικανός υπουργός έκανε λόγο για "αηδιαστική πράξη" και συμφώνησε ότι "το Ισραήλ έχει το δικαίωμα, όπως όλες οι χώρες, σε αυτοάμυνα". Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι "είναι τώρα ανάγκη αλλά και ευκαιρία για την δραστηριοποίηση όλων προς την κατεύθυνση της λύσης των δύο κρατών [σ.σ. Ισραήλ και Παλαιστίνης]".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου