"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Πορείες διαμαρτυρίας σε 15 βουλγαρικές πόλεις για τις αυξήσεις στα καύσιμα



Πορείες διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων πραγματοποίησαν χιλιάδες πολίτες, σε τουλάχιστον 15 πόλεις της Βουλγαρίας.

Οι διαδηλωτές προχώρησαν, μεταξύ άλλων, σε αποκλεισμό οδικών αξόνων του εθνικού και επαρχιακού δικτύου για διάστημα λίγων ωρών, προκαλώντας σε ορισμένα σημεία κυκλοφοριακή συμφόρηση, καθώς δεκάδες λεωφορεία και αυτοκίνητα παρέμεναν ακινητοποιημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για τη δεύτερη κινητοποίηση κατά της αύξησης των τιμών των καυσίμων που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη γειτονική μας χώρα.

Οι πορείες διοργανώθηκαν μέσω ομάδων του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Facebook και είχαν την ανταπόκριση του πληθυσμού, παρά το γεγονός ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα η βουλγαρική κυβέρνηση έλαβε μέτρα και επήλθε συμφωνία με τον κορυφαίο παραγωγό και διανομέα καυσίμων Lukoil, βάσει της οποίας οι τιμές των καυσίμων θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.

Οι πολίτες ζητούν από την κυβέρνηση να περιορίσει το μονοπώλιο της Lukoil, καθώς, όπως επισημαίνουν, οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων είναι δυσβάσταχτες για τον οικογενειακό ή προσωπικό τους προϋπολογισμό και επιβαρύνουν την κατάσταση, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου