"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Μαρούσι - κέντρο, μιάμιση ώρα...

Μαρούσι - κέντρο, μιάμιση ώρα...

Μια ανοιξιάτικη καταιγίδα ήταν αρκετή για να δημιουργήσει τριτοκοσμικό σκηνικό στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας από νωρίς το πρωί της Πέμπτης

Στις 12.00 το μεσημέρι η κίνηση στις περισσότερες οδικές αρτηρίες έτεινε να ομαλοποιηθεί. Προβλήματα παρέμεναν έξω από το Υπουργείο Υγείας όπου υπάρχει συγκέντρωση ομάδας 100 εργαζομένων σε δημόσια νοσοκομεία και έξω από το Υπουργείο Οικονομικών όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία. Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν επίσης εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι βρίσκονται όμως επί της πλατείας Κλαυθμώνος χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.
Για γερά νεύρα ήταν από το πρωί το μποτιλιάρισμα στη Λ. Συγγρού αφού η Φραντζή ήταν κλειστή από το ύψος της λεωφόρου έως την Καλλιρόης, ενώ από νωρίς είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας δεκάδες σηματοδότες. Δύσκολη η κίνηση των οχημάτων και στην είσοδο της Αθηνών - Λαμίας από Καλυφτάκη έως ΚΤΕΛ ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στη Λ. Κηφισίας. Ταλαιπωρία γνώριοσαν οι οδηγοί και στην Αθηνών - Κορίνθου, λόγω συσώρρευσης υδάτων στο ύψος της Χαλυβουργικής, ενώ κλειστή και πάλι είναι η Λεωφόρος Λαυρίου στο τμήμα από την 1η έως την 3η είσοδο Κερατέας.
Βροχερό διήμερο
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα φαινόμενα στη νότια Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες θα είναι έντονα.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά, ενώ βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ.
Την Παρασκευή στα κεντρικά και νότια θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες που πιθανώς στη δυτική Κρήτη να είναι ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν παροδικές βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου