"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η Μόσχα βλέπει χερσαία επίθεση

Για συνωμοσία της Δύσης με στόχο τα πετρέλαια της Λιβύης μιλούν τα κρατικά κινεζικά μέσα, καταγγέλλοντας τη «δυτική υποκρισία» σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προειδοποιώντας για «δυτική εμμονή» με την εξουσία.
Η στοχευμένη επίθεση των κινεζικών μέσων αποτελεί, σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές, την ισχυρότερη ένδειξη ανησυχίας του Πεκίνου για τις εξεγέρσεις με αιτήματα πολιτικές ελευθερίας και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Στον ίδιο άξονα με την Κίνα κινείται πλέον και η Ταζμανία χαρακτηρίζοντας «βαρβάρους» τις ΗΠΑ και τους εταίρους τους. Το μουσουλμανικό συμβούλιο της χώρας κάλεσε τις αφρικανικές χώρες να στηρίξουν τον Καντάφι, υπογραμμίζοντας ότι στο παρελθόν ο Λίβυος ηγέτης είχε σταθεί στο πλευρό τους. Την «επιθετικότητα» της Δύσης καταδίκασε και η Αίγυπτος δηλώνοντας πάντως διά στόματος του ανώτατου αξιωματούχου της Αλ Αζχάρ ότι στηρίζει τα αιτήματα του λιβυκού λαού.
Σε παράλληλες εξελίξεις, εκπρόσωπος της Ρυθμιστικής Αρχής της Οικονομίας της Σουηδίας ανακοίνωσε ότι η χώρα «πάγωσε» περιουσιακά στοιχεία (1,6 δισ. δολάρια) του καθεστώτος Καντάφι, ενώ η υπουργός Αμυνας της Νορβηγίας δήλωσε ότι η κυβέρνησή της μπορεί να καθηλώσει στο έδαφος τα έξι μαχητικά F-16, τα οποία έχει διαθέσει για τις επιχειρήσεις στη Λιβύη, σε περίπτωση που οι αποστολές τους κριθούν πολύ επικίνδυνες για τους αμάχους.
Για την πιθανή ανάγκη και χερσαίας επιχείρησης στη Λιβύη μίλησε, χθες αργά, ο διπλωματικός σύμβουλος του Κρεμλίνου, Σεργκέι Πρίχοντο, υπογραμμίζοντας ότι η Ρωσία «ήξερε τι έκανε» όταν επέλεξε να μην ασκήσει το βέτο της στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Σύμφωνα με το Ιτάρ-Τας, ο Πρίχοντο υποστήριξε ότι δεν υπάρχει συντονισμένο σχέδιο και η επιχείρηση ενδέχεται να κρατήσει μεγάλο χρονικό διάστημα.
«Κατανοούμε όλοι ότι αργά ή γρήγορα, εάν οι αεροπορικές επιδρομές παραταθούν επ' αόριστο, δεν θα μπορεί να αποφευχθεί μια χερσαία επιχείρηση» δήλωσε χαρακτηριστικά
(Ass. Press, Reuters, BBC, ΑΠΕ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου