"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Οποιος δημόσιος υπάλληλος δεν δηλωθεί, χάνει τον μισθό


Ξεκινάει τον Ιούλιο η απογραφή περίπου 740.000 δημοσίων υπαλλήλων, που θα οδηγήσει σε κόψιμο όλων των «παράνομων» αποδοχών.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι, δε, που δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση απογραφής, κινδυνεύουν να δουν τους εαυτούς τους εκτός Δημοσίου, με άμεση ποινή την παύση πληρωμών. Η κατάρτιση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, κατ' απαίτηση της τρόικας των δανειστών, αναμένεται να οδηγήσει σε πρώτη φάση στο κόψιμο παράνομων αποδοχών (όπως οικογενειακά επιδόματα), ενώ μελλοντικά μέσω του Ενιαίου Μισθολογίου δεν αποκλείεται να επιφέρει και νέες περικοπές στις αποδοχές. Το υπουργείο Οικονομικών έχει προχωρήσει στη μηχανογράφηση των 13.500 φορέων και απομένουν τα υπουργεία.
Σύμφωνα με τη χθεσινή κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών:
1Απογράφονται υπάλληλοι Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.
2Διενεργείται 12-23 Ιουλίου, ανάλογα με τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ ξεκινώντας από το 1 στις 12 Ιουλίου, 2 στις 13, 3 στις 14, 4 στις 15, 5 στις 16, 6 στις 19, 7 στις 20, 8 στις 21, 9 στις 22 και 0 στις 23 Ιουλίου.
3Απογραφή 1-9 Ιουλίου για τους υπαλλήλους της γενικής γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης υπ. Εσωτερικών και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του υπ. Οικονομικών.
4Γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ιστοσελίδας www.apografi.gov.gr. από υπάλληλο ή υπηρεσία, με συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων, υπηρεσιακή κατάσταση και τίτλους σπουδών. Επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και ψευδής υποβολή συνιστά ποινικό και πειθαρχικό παράπτωμα.
5Αποδίδεται Ενιαίος Κωδικός Μισθοδοσίας Δημοσίου (ΕΚΜΔΗ) ανά υπάλληλο, μετά τη διασταύρωση των στοιχείων με ασφαλιστικούς φορείς και Taxis.
6Οι πληρωμές θα γίνονται 13 και 27 κάθε μήνα και για όσους πληρώνονται ανά 15ήμερο οι λογαριασμοί θα πιστώνονται κάθε 5 και 20 του μήνα.
7Το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου 2010 θα ξεκινήσει η πληρωμή μέσω ΕΑΠ και μέχρι 28/2/2011 σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ.
8Της απογραφής ακολουθεί η διασταύρωση στοιχείων μέσω Taxis και ασφαλιστικών φορέων για ταυτοποίηση και επικαιροποίηση, που θα διαρκέσει το πολύ ένα τρίμηνο. Οπότε μπορεί να σταματήσουν οι πληρωμές για το διάστημα αυτό και να καταβληθούν αναδρομικά μετέπειτα.

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΙουνίου 08, 2010

    Την Παρασκευή το βράδυ γιουχαΐστηκε ο πρωθυπουργός στο Ηρώδειο.
    Είδηση πρώτης γραμμής: είναι η πρώτη φορά που αποδοκιμάζεται ο κ. Παπανδρέου από τότε που έγινε πρωθυπουργός. Αλλά οι καθ' ύλην αρμόδιοι αγνόησαν την είδηση. Κανάλια και εφημερίδες -με εξαίρεση την «Ε», τον «Αδ. Τύπο» και το «Παρόν»- την έθαψαν, προς δόξαν της δεοντολογίας και του σεβασμού απέναντι στο κοινό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ΑΝΩΝΥΜΕ...
    ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝΕ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή