"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Μας έθαψε, κυριολεκτικώς, από τις ΗΠΑ ο κ. Γ. Παπανδρέου

XAROSΌπως αντιλαμβάνεσθε από όσα ήδη έχω γράψει για τον κ. Γ. Παπανδρέου που (δυστυχώς) ο Ελληνικός Λαός τον έχει επιλέξει για Πρωθυπουργό του σε μια από τις πλέον δύσκολες περιόδους της Ιστορίας μας, δεν τρέφω παρά μόνον αρνητικές εντυπώσεις για τα έργα και ημέρες του.
Ως εκ τούτου θα ήταν κουραστικό και για εσάς και για εμένα να συνεχίσω να τον «στολίζω» για τα λάθη και την πολιτική ανυπαρξία του. Ο,τι είχα να επισημάνω για τα πεπραγμένα του εις βάρος του Εθνους, ήδη έχει γραφεί.
Ιδού, όμως, που είμαι αναγκασμένος, εκ των πραγμάτων, να συνεχίσω τον… «εξάψαλμο», καθώς ο άνθρωπος με έβγαλε, κυριολεκτικώς, από τα ρούχα μου, μόλις πληροφορήθηκα τι έπραξε την Τρίτη (22 Ιουνίου) στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μιλώντας, λοιπόν, ο κ. Παπανδρέου σε Αμερικανούς δημοσιογράφους θεώρησε καλό για τον ίδιο και την χώρα μας να δηλώσει τι; Ότι η προηγουμένη κυβέρνησις – δηλαδή αυτή της Νέας Δημοκρατίας – διέπραξε σωρεία απατών και ότι προκύπτουν τεράστιες νομικές ευθύνες εναντίον της. Συλλήβδην «απατεώνες» απεκάλεσε ο κ. Παπανδρέου τους πολιτικούς που κυβέρνησαν την Ελλάδα στην περίοδο 2004-2009. Η καταπληκτική αυτή δήλωσις, όπως ήταν φυσικό, κυκλοφόρησε σε όλα τα αμερικανικά μέσα ενημερώσεως, ενώ ο κ. Παπανδρέου καμάρωνε σαν γύφτικο σκερπάνι μπροστά στις κάμερες.
new_york
Αντιλαμβάνεστε, την «διαφήμησι» που, κατά προέκτασιν, υπέστημεν όλοι ως λαός ή αν θέλετε ως κράτος. Και το σπουδαίο είναι ότι την ίδια ώρα ο απερίγραπτος αυτός πολιτικός(!) ζητούσε από τους πάντες να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, να μας επισκεφθούν για να κάνουν διακοπές κλπ.
Να προσέλθουν, δηλαδή, σε μια χώρα όπου η απατεωνιά έχει τέτοιες διαστάσεις ώστε μια ολόκληρη κυβέρνησις (η προηγουμένη) συνεκροτείτο από απατεώνες.
Ο,τι και να γράψω, με όποιους χαρακτηρισμούς και να περιγράψω το άτομο δεν πιστεύω πως είναι δυνατόν να περιγραφεί το μέγεθος της πολιτικής (και όχι μόνον) γκάφας του.
Λέγονται αυτά τα πράγματα, άνθρωπέ μου; Ακόμη κι αν συνέβησαν ωρισμένες ατασθαλίες από δύο – τρία στελέχη της προηγουμένης κυβερνήσεως, είναι δυνατόν εσύ, ο Πρωθυπουργός της Χώρας, να εκστομίζεις στον ξένο Τύπο τέτοιες «ρουκέτες»;
Εχουν, που έχουν λυσσάξει πλείστοι όσοι παράγοντες των ξένων μέσων ενημερώσεως εναντίον μας, έρχεσαι εσύ άνθρωπέ μου, να υπερθεματίζεις; Τι να πω και τι να ομολογήσω!.. Πρόκειται περί τραγωδίας. Τέτοια εξαθλίωσι πολιτικού ανδρός δεν έχω ξαναδεί.
Δεν νομίζω δε ότι διέλαθε της προσοχής σας, επίσης ότι ο κ. Παπανδρέου ΑΠΕΦΥΓΕ να αναφέρει ο,τιδήποτε για τα πεπραγμένα στελεχών του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ  κόμματος που κυβερνούσε συνεχώς την Ελλάδα πριν αναλάβει την εξουσία η Νέα Δημοκρατία. Άλλο ένα, δηλαδή, πολιτικό ολίσθημα και δείγμα μικρότητας.
Ούτως ή άλλως, πάντως, ο κ. Παπανδρέου μας ΕΘΑΨΕ κανονικά. Και τα επίχειρα της συγκεκριμένης δηλώσεώς του περιμένετε; Θα τα γευθούμε απαξάπαντες σύντομα επί κάθε υποθέσεως του Εθνους. Οικονομικής και Εθνικής. Συγχαρητήρια κ. Παπανδρέου. Μας έστειλες αδιάβαστους. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

2 σχόλια:

  1. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο...
    Την καλημέρα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ NIKOS!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ !ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή