"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣΜΠ.

20 ΙΟΥΝΙΟΥ

στις 7μμ.

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!


Αγ.Αναργυρων και Κω, Παλια Κοκκινια, Πειραιας

Σχολικο συγκροτημα 14ου και 15ου γυμνασιου Πειραια.
Πρόγραμμα γιορτής
# Καλωσόρισμα# Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Ανοιχού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά Αχιλλέα Λεφάκη.
# Χαιρετισμοί επισήμων.
# «Ακροβάτης» των Χαïνηδων – δραματοποίηση από τους μαθητές Αμπντούλ Γουαχίντ, Αζάλ Μουχάμαντ, Ασαντουλάχ Χάν, Αζίζ Ουρ Ραχμάν, Καλίντ Μασούντ, Μουχάμαντ Χαν Σαμίρ, Μουχάμαντ Ρασίντ, Μουκτάρ Αχμάντ, Ναουάζ Ταμπασάμ, Νουμάν Μουναβάρ, Κασίμ Σάχ, Τανζίλ Ουρ Ραχμάν και Ταρσέμ Τσαντά του Τμήματος των Μαρίας Κωστελίδου και Δήμητρας Τσατσούλη.
# «’Ατιτλο» της Τζένης Βαμβακά από τους μαθητές: Αμίρ, Αζτζέντ, Ιρφάν και Τζαφάρ
# «Όσο Μπορείς» του Κων/νου Καβάφη από τους Ραζά Ουακάς και Γιασίρ«Mal du Depart» του Νίκου Καββαδία από τον Ριάζ ΑχμέντΑποσπάσματα από τη « Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου από τον Μοχάμεντ ΝαïμΌλοι τους μαθητές του τμήματος των Ελένη Γερασοπούλου και Κατερίνας Αποστολίδου.
# «Τραγούδι της ξενιτειάς», στίχοι Ερρίκου Θαλασσινού, μουσική Μίκη Θεοδωράκη: απαγγελία και χορός από τους μαθητές Μουζαμάλ Κιγιανί, Ρατζά Σατζίντ, Ιτζάζ Γουλάν Μπαχού, Ζαίρ Αμπάς, Αβέζ Μαντζούρ, Αντίλ Χαν και Αλί Κασίμ του τμήματος των Κουήν Μινασιάν και Φρόσως Μαργέλλου.
# "Αν Θέλεις να λέγεσαι Άνθρωπος", του Τάσου Λειβαδίτη από τους μαθητές Αντνάν και Αχμέντ του Τμήματος των Παντελή Κυραμάργιου, Χαρούλας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μαστρογιάννη.
# Λίγα λόγια από τον μαθητή Αρίφ του Τμήματος της Μαρώς Τριανταφύλλου.
# Xαιρετισμός από τον μαθητή Φλοριάν του τμήματος της Τζένης Βαμβακά.
# «Παιχνίδι συνειρμών» από τους μαθητές Ασίφ Μουχάμαντ, Αμπίντ Χουσείν, Αντνάν Γιουσάφ του τμήματος των Εύας Μπούσουλα και Θεοδώρας Τουμανίδου και από τους μαθητές Σαμπίρ Σαχ, Ντελάβαρ Σαχ, Μουκές Παλ Βέρμα, Ραβί Παλ, Έστερ Μάρκους, Μπιλάλ Καμάρ, Σοχέλ Αντζούμ και Χουσείν Σαχ Μπακάρ του τμήματος του Γιάννη Μπαβέα.
# Προβολή από τη σειρά Ντοκιμαντέρ της Ε.Τ. «Πορτρέτα του Κόσμου» με αφορμή τη ζωή του μαθητή μας Αλί Ραφάκατ στη Ελλάδα.
# "Ταξίδι Χωρίς Γυρισμό", τραγούδι στη γλώσσα Παντζάμπι από τον μαθητή Μουναβάρ Χουσείν του Τμήματος των Ρόζας Καμπουράκη και Στέργιου Ανδρεόπουλου
# Απονομή βεβαιώσεων από τη γραμματέα του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά Μαρώ Τριανταφύλου.
Παράλληλα στο χώρο της γιορτής θα υπάρχουν
# Προβολή και έκθεση στιγμιοτύπων από τη ζωή του σχολείου
# «Πρόσωπα του Κόσμου», έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Παπαγεωργίου
# « Κουζίνες του Κόσμου», εθνικές γεύσεις από τις χώρες των μαθητών και την Ελλάδα
# « Μουσικές του Κόσμου», εθνικές μουσικές από τις χώρες των μαθητών και την Ελλάδα
# Επιλεγμένες εργασίες μαθητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου