"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Δ. Στρατούλης: Η κυβέρνηση κατεδαφίζει τις κοινωνικές κατακτήσεις



Τον τίτλο του “πιο αποτελεσματικού κατεδαφιστή των κοινωνικών κατακτήσεων”, απένειμε στην κυβέρνηση ο υπεύθυνος εργατικής πολιτικής του ΣΥΝ, Δημήτρης Στρατούλης, σχολιάζοντας το ενημερωτικό σημείωμα που κατέθεσε στη βουλή ο υπουργός Οικονομικών για το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων.
“Η κυβέρνηση μειώνει τις συντάξεις, αυξάνει τα όρια ηλικίας, αφαιρεί ασφαλιστικά δικαιώματα και των δημοσίων υπαλλήλων και μετατρέπει τη δημόσια κοινωνική τους ασφάλιση σε ατομική-ιδιωτική”, δήλωσε ο κ. Στρατούλης. Αναφορικά με την εξομοίωση των ορίων συνταξιοδότησης των γυναικών δημοσίων υπαλλήλων με αυτά των αντρών, το στέλεχος του ΣΥΝ υποστήριξε η σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν έχει καμία νομική, ηθική και πολιτική βάση.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου