"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

«Θα θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς αν δεν υπάρξει παλλαϊκή κατακραυγή»


Αν η καταδίκη της τρομοκρατίας δεν προσλάβει διαστάσεις παλλαϊκής κατακραυγής θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί, τονίζουν οι συνδικαλιστικοί φορείς των αστυνομικών, ζητώντας από την πολιτεία «να υψώσει επιτέλους το ανάστημά της» και να χαράξει συγκεκριμένες πολιτικές θωράκισης της αστυνομίας.

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), καλούν «για μια ακόμα φορά την ελληνική κοινωνία και την πολιτεία σύσσωμη, να υψώσουν επιτέλους το ανάστημά τους για να εξαλειφθεί η μάστιγα της τρομοκρατίας από τη χώρα μας».

Όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστές, «όσο η καταδίκη της τρομοκρατίας δεν προσλαμβάνει πραγματικές διαστάσεις παλλαϊκής κατακραυγής και δεν μετουσιώνεται σε συγκεκριμένες πολιτικές θωράκισης του αστυνομικού σώματος από τους παντοειδείς κινδύνους που το απειλούν, εμείς θα θρηνούμε νεκρούς συναδέλφους και η ίδια η κοινωνία θα αισθάνεται καθημερινά ανασφαλής, πόσο μάλλον σήμερα, σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών διεργασιών και ανατροπών».

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. και η Π.Ο.ΑΞΙ.Α. απευθύνουν κάλεσμα προς τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τα μέτρα της κυβέρνησης να διαδηλώσουν και για την τρομοκρατία.

«Καλούμε την ελληνική κοινωνία, τους μαζικούς φορείς που διαμαρτύρονται και δικαίως εξεγείρονται για τα ισοπεδωτικά μέτρα(…), να συναισθανθούν την κρισιμότητα των περιστάσεων και να διευρύνουν το αγωνιστικό τους μέτωπο, καταδικάζοντας τη βία και την τρομοκρατία απ’ όπου κι αν εκπορεύονται».

Στη συνέχεια, διαμηνύουν ότι «το αστυνομικό λειτούργημα, όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να το καταδικάζουν στην ανυποληψία και στην απαξίωση, δεν θα υποκύψει».

«Αστυνομικός σημαίνει ζωή, θυσία, καθήκον και διαρκής κοινωνική προσφορά», αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία οι συνδικαλιστές συλλυπούνται την οικογένεια του δολοφονηθέντος για το χαμό του συναδέλφου τους.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ....
ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΣΥΛΛΥΠΑΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ,ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΝΟΙ, ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΤΙΣΕΙ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ....ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ....ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ...
ΤΙ ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ;
ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΙΔΙΟ ..(...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου