"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010



Κόλπος Μεξικού: το πετρέλαιο «νεκρώνει» τη θαλάσσιο οικοσύστημα

ποθαλάσσια νεφελώματα πετρελαίου έχουν εξαπλωθεί μέχρι τον πυθμένα του Κόλπου του Μεξικού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ (ΝΟΑΑ).
Όπως αναφέρει το Bloomberg, οι επιστήμονες προειδοποιούν για ότι το θαλάσσιο οικοσύστημα του Κόλπου θα νεκρωθεί.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια της ΝΟΑΑ, Jane Lubchenco, συλλέχθηκαν δείγματα νερού  από την επιφάνεια της θάλασσας μέχρι τα 3,300 πόδια  σε απόσταση 40 ναυτικών μιλίων, βορειοανατολικά του σημείου της γεώτρησης.
Από τις αναλύσεις που έγιναν έδειξαν ότι υπάρχουν χαμηλές συγκεντρώσεις πετρελαίου κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, συμπλήρωσε η ίδια.
Πριν την εν λόγω ανακοίνωση της ΝΟΑΑ, ο Γενικός Διευθυντής της BP Tony Hayward, είχε αρνηθεί στις 6 Ιουνίου ότι υπάρχουν τοξικά σύννεφα πετρελαίου κάτω από την επιφάνεια του Κόλπους του Μεξικού.
Εν τω μεταξύ η ΒΡ, πρόκειται να εγκαταστήσει και δεύτερη συσκευή άντλησης πετρελαίου για να αυξήσει την ποσότητα που συγκεντρώνει καθημερινά.
Η οικολογική καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και είναι η χειρότερη στην ιστορία των ΗΠΑ.
Πηγή: econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου