"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010




Δίωξη για ανθρωποκτονία στον πατέρα του 5χρονου με την τσάντα-οπλοστάσιο
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, έκθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων ασκήθηκε από τον εισαγγελέα, στον πατέρα του 5χρονου στη σχολική τσάντα του οποίου είχε βρεθεί την περασμένη Δευτέρα ένα πιστόλι κρότου και σφαίρες.

Ο κατηγορούμενος παραπέμθηκε στον 25ο Τακτικό Ανακριτή Αθηνών.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όταν την περασμένη Δευτέρα η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού στον οποίο φοιτά ο 5χρονος, βρήκε στην τσάντα του το πιστόλι και τις σφαίρες.

Την ίδια ημέρα οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι της οικογένειας, βρήκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και 600 μεταλλικά σφαιρίδια και συνέλαβαν τον 26χρονο.

Με αφορμή το περιστατικό, ο Δήμος Ζεφυρίου προέβη την περασμένη Δευτέρα σε ανοικτή καταγγελία για την παράνομη οπλοφορία και τα αυξημένα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή.

Ο δήμος και φορείς του Ζεφυρίου έχουν προγραμματίσει για την προσεχή εβδομάδα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου