"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Κηδεύτηκε ο άτυχος υπασπιστής


Σε βαρύ κλίμα κηδεύτηκε στη 1 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Ζωγράφου ο υπασπιστής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Βασιλάκης. Στην κηδεία παρέστη και ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Εν τω μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον φάκελο - βόμβα, που, όπως έγινε, γνωστό ταχυδρομήθηκε στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας από υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) στην Κυψέλη.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε φάκελο αλληλογραφίας, μεγέθους Α3, ο οποίος ταχυδρομήθηκε στις 18 Ιουνίου.
Ο φάκελος έφερε την ένδειξη αποστολέα «Χρήστος Καράβελας» και παρελήφθη με απόδειξη στις 21 Ιουνίου. Αφού παρέμεινε δύο ημέρες στο πολιτικό γραφείο μεταφέρθηκε, χθες, μαζί με άλλα έγγραφα στο γραφείο του υπασπιστή.
Όταν ο υπασπιστής επιχείρησε να τον ανοίξει εξερράγη ενώπιόν του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε αντικείμενα του γραφειακού εξοπλισμού δεν ανιχνεύθηκαν υπολείμματα εκρηκτικών υλών οργανικής σύστασης. Από την εξέταση των ευρημάτων εκτιμάται η πιθανή χρήση υλών πυροτεχνίας που είναι υπό περιορισμό.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, παρόμοιος φάκελος είχε σταλεί στις 19 Απριλίου σε καραμπινιέρους στη Ρώμη, αλλά εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε. Την ευθύνη ανέλαβε η «άτυπη αναρχική ομοσπονδία ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ» ζητώντας την απελευθέρωση όλων των κρατούμενων αναρχικών σε Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα.
Το δέμα θανάτου, λοιπόν, παραπέμπει σε «εισαγόμενη» τρομοκρατική πρακτική. Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής που διενεργούν τις έρευνες δεν αποκλείουν, ωστόσο, το ενδεχόμενο πίσω από τη βομβιστική επίθεση να κρύβεται η οργάνωση «Λαϊκή Θέληση».
Η οργάνωση αυτή είχε αναλάβει με προκήρυξή της την ευθύνη για την τοποθέτηση μηχανισμού στο πολιτικό γραφείο, που χρησιμοποιούσε ως εκλογικό κέντρο ο Μ. Χρυσοχοΐδης, στη λεωφ. Θηβών 54, στο Περιστέρι, στις 17 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου